Az Apple Watch SE 250 dollárért (60 dollár kedvezmény) eladó az Amazon-on – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.16. 21 Views 0 Likes 0 Ratings

21 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Az Apple körben néz
alma

Az ünnepi bevásárlási szezonban néhány ember eljött hozzám az okosórákról. Az első kérdésem mindig az, hogy „milyen telefont használ az illető?” Ha iPhone, akkor az Apple Watch SE az első számú ajánlásom. Ez a legjobb Apple Watch a legtöbb ember számára.

És ma megragadhatja a 44 mm-es verzió 250 dollárért az Amazon-on– ez 60 dolláros kedvezmény. Csak egy fogás van: jelenleg elfogyott, és december végéig nem töltik be újra. Tehát, ha karácsonyi ajándékként szerette volna megkapni, vagy nincs szerencséje, vagy későn kell megajándékoznia az ajándékot. Ők a szünetek.

Ha azonban magának vásárol, vagy nem bánja, ha késői ajándékot ad, akkor ez egy jó üzlet az iPhone-felhasználók számára készült kiváló óráról. Ezt az órát szeptember közepén jelentették be az új Series 6 mellett, és ez a legolcsóbb módszer az Apple Watch legfejlettebb funkcióinak megszerzésére, mint például az esésérzékelés és a sürgősségi SOS.

Nincsenek EKG vagy SP02 érzékelői – frissíteni kell a drágább Series 6-ra. De 250 dollárért az SE még mindig 150 dollárral olcsóbb, mint a hasonló 6. sorozat. Ha teljes összehasonlítást szeretne a kettő között, lefedtük.

Ennek ellenére, ha a 6-os sorozatot használja, megragadhatja a 40 mm-es változat 350 dollárért épp most. Ez nem a legolcsóbb, amit láttunk, de még mindig rendben van, ha egyszerűen nem tud élni a mindig bekapcsolt kijelző, az EKG, az SP02 és így tovább. Ráadásul jelenleg raktáron van, így karácsony előtt megkapja.[ad_2]
Source link


21 Views 0 Ratings Rate it