Az Apple zenei jegyzetei alkalmazás elmúlik, de a hangjegyzetek mindenesetre jobbak – tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.13. 40 Views 0 Likes 0 Ratings

40 Views 0 Ratings Rate it

Megszűnik a riasztás, amely megjegyzi az iOS-es zenei jegyzeteket
Peter Cao

Emlékezik Zenei feljegyzések? Én is. De az alkalmazás legújabb frissítése, az 1.0.7-es verzió szerint 2021. március 1-jén megszűnik. Az Apple arra kéri a felhasználókat, hogy a Zenejegyzetekből Hangjegyzetek amint lehetséges.

Frissítésként az Apple a Music Memos-t az iPhone beépített Voice Memos alkalmazásának „jobb” változataként értékelte. Zenészekre és művészekre szabták. A Music Memos képes „automatikusan felismerni a tempóját, a ritmikus hangulatát és az akkordjait”, és lehetővé tette a zenészek számára, hogy „virtuális dobost és basszusgitárosokat helyezzenek be, akik mint élő zenekar követik a szobát” az Apple szerint. De azt hiszem, a zenészek nem törődtek ezzel.

Az Apple szerint a támogató dokumentum:

A Music Memos alkalmazás nem frissül a Music Memos 1.0.7 verziója után, és 2021 március 1. után sem tudja letölteni. Ha rendelkezik iPhone-jával iOS 14-gyel vagy iPad-jével iPadOS 14-gyel, akkor továbbra is használja a zenei jegyzeteket.

A Music Memos megnyitásakor a legelső dolog egy értesítés, amely arra kéri, hogy az összes felvételét helyezze át a Hangjegyzetekbe. Egyszerűen érintse meg az „Exportálás” gombot, és az alkalmazás kényelmesen létrehoz egy mappát a Hangjegyzetek között, a „Zenei jegyzetek” néven. Az Apple szerint néhány percbe telhet, amíg minden átkerül, különösen, ha rengeteg felvétele van. Ha bármilyen hiba merül fel, a vállalat azt javasolja, hogy ellenőrizze és szabadítson fel helyet az eszközén.

Ha még nem töltötte le a Zenei Jegyzeteket, de használni szeretné a jövőben, akkor 2021. március 1-ig le kell töltenie azt. Így az alkalmazás megtalálható a vásárlási előzmények, ami azt jelenti, hogy letölthető lesz, miután kihúzta az App Store-ból.

Érdemes megjegyezni, hogy a Music Memos 1.0.7-es verziójához a legfrissebb iOS vagy iPadOS 14 frissítés szükséges. Azok a felhasználók, akik továbbra is iOS vagy iPadOS 13 vagy régebbi verziót használnak, továbbra is használhatják a Music Memos 1.0.6 verzióját. Csak tudd, hogy nem lesz lehetőséged a meglévő felvételek automatikus exportálására a Hangjegyzetekbe.

Ha pedig az első exportálás után új zenei jegyzeteket hoz létre, akkor minden felvételt manuálisan kell áthelyeznie a Hangjegyzetekbe, ha meg akarja tartani.

Ha tippelnem kellett, az egyszerűség a hangjegyzetek egyik legnépszerűbb, mint a zenei jegyzetek. Csak megnyitja az alkalmazást, és eléri a rekordot. És ha kész, könnyedén megoszthatja másokkal a felvételt, vagy gyorsan AirDrop-osíthatja Mac-jére, így bedobhatja a GarageBand vagy Logic Pro projektbe. Ráadásul közvetlenül az iPhone készülékébe van beépítve. Nem kell külön alkalmazást letölteni.

A Music Memos 1.0.7-es verziója a következő néven érhető el ingyenes letöltés az App Store-ban. Ha ki akarja próbálni, jobb, ha nem sokkal azelőtt eltűnik, hogy hamarosan eltűnik.

Forrás: alma keresztül Engadget
Source link


40 Views 0 Ratings Rate it