Az Aukey Sale meredek árengedményeket kínál az autó- és utazótöltők számára – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.21. 35 Views 0 Likes 0 Ratings

35 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Aukey utazótöltő és autós töltő
Aukey

Az Aukey az egyik legkedveltebb eladó a megbízható, olcsó kiegészítőkről. Ma néhány terméke egyenletes több inexpensiver olcsóbb az Amazon eladási árainak köszönhetően. Választani lehet nagy és kicsi autós töltők, valamint egy utazási töltő között, amely több országban működik … mert ha több országba utazunk, ismét dolog lesz.

Elsőként az USB-C autós töltő, egy igazán apró adapter, amely alig szúr ki egy szivargyújtóból. Ideális, ha autójának adaptere kényelmetlen helyen van. (Van egy kis felhúzható fül, amely lehetővé teszi, hogy szerszámok nélkül kihúzhassa.) Az adapter két USB-C port között 30 wattot képes kimenni. Általában 16,99 USD, az Amazon listáján szereplő 5% -os kupont (közvetlenül az ár alatt) kombinálhatja egy további 20% kedvezménnyel a kuponkód használatáért YN3XHG2L. Ezzel a végső ár csak 12,74 dollárra csökken.

Ha két port nem elegendő, érdemes a kissé nagyobb verziót választani, amely magában foglalja az USB-C tápegységet, akár 36 watt kimenettel, valamint két szabványos USB-A portot más eszközök vagy utasok számára. Ez 17,49 dollár, 8% -os kuponral az Amazon listáján (megint az ár alatt) és további 30% kedvezménnyel kuponkóddal DLGH7O7E. Ezzel a végső ár csak 10,84 dollárra csökken.

Végül az utazótöltő. Ez a fali szemölcs egy USB-C portot (maximum 15 watt) és két USB-A portot tartalmaz. De az igazi üzlet a múlté, ahol egy sor csúszóvezeték segítségével különböző csatlakozókat helyezhet el az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, az Európai Unióban és Ausztráliában, valamint minden olyan országban, amely ezeket a félig szabványosított csatlakozókat használja. A hasonló utazási töltőkészülékektől eltérően nincsenek vesztenivalók. A szokásos ár 24,99 dollár, de az ár alatt található 7% -os kupon és hozzáadott 30% -os kedvezménykód EUZ2HPWH, az ár egészen 15,74 dollárig megy.

Aukey szerint ezek az árak jóak lesznek december 25-én (pénteken) éjfélig. Ne felejtsen el kattintani az áruház listáján a „kupon” mezőre a maximális kedvezmény érdekében.[ad_2]
Source link


35 Views 0 Ratings Rate it