Az e-mailek biztonsági mentése és visszaállítása a Microsoft Outlook programban

Avatar Gadam | 2020.12.14. 2204 Views 0 Likes 0 Ratings

2204 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Microsoft Outlook logó

A modern e-mail rendszerek a leveleket a felhőben tartják, így bárhonnan elérheti őket, de még nekik is vannak tárolási korlátjaik. Így készíthet biztonsági másolatot a Microsoft Outlook e-mailjeiről és visszaállíthatja azokat, ha még egyszer szüksége lenne ezekre az üzenetekre.

Hogyan készítsünk biztonsági másolatot a Microsoft Outlook programban

Biztonsági másolat készítése a Microsoft Outlook alkalmazásban nagyon egyszerű. A biztonsági mentéseket a PST tárolja (Személyes tárolási táblázat) fájlokat, amelyeket közvetlenül az Outlook programban lehet megnyitni. Így hozhat létre egyet.

ÖSSZEFÜGGŐ: Mi a különbség az Outlook PST és OST fájljai között?

Nyissa meg a Microsoft Outlook programot a számítógépén, kattintson a szalagon a „Fájl” elemre, majd válassza a Megnyitás és exportálás> Importálás / exportálás lehetőséget.

Outlook "Import Export" választási lehetőség.

Kattintson az „Exportálás fájlba” elemre, majd válassza a „Tovább” gombot.

Outlook "Exportálás fájlba" választási lehetőség.

A következő ablakban jelölje ki az „Outlook Data File” elemet, majd a folytatáshoz kattintson a „Next” gombra.

Az exportálható fájltípusok.

Kiválaszthat egy egyedi mappát, például az „Archívum” elemet, de ha biztonsági másolatot szeretne készíteni az összes e-mailről, kattintson a postafiók nevére, ellenőrizze, hogy be van-e jelölve az „Almappák belefoglalása” jelölőnégyzet, majd kattintson a „Tovább” gombra.

Az adatexport mappaválasztása.

Alapértelmezés szerint a fájl neve „backup.pst” lesz, és az Window alapértelmezett Microsoft Outlook mappájában tárolódik, de megváltoztathatja a helyet és a fájl nevét.

Ha a fájlt ugyanazon a néven menti, mint egy másik PST fájlt, akkor az e-mailek ugyanabba a fájlba kerülnek. Erre szolgál az „Opciók” szakasz; válassza ki, hogy lecseréli-e az ismétlődő e-maileket, létrehoz-e ismétlődő e-maileket, vagy nem exportálja-e egyáltalán az ismétlődő e-maileket. Ha elkészült, kattintson a „Befejezés” gombra.

Az exportálandó fájl exportálási beállításai.

Az Outlook létrehoz egy PST fájlt a megadott helyen. A metaadatokat, például a mappa tulajdonságait (nézetek, engedélyek és az Automatikus archiválás beállításai), az üzenetszabályokat és a letiltott feladók listáját nem exportálják.

Az exportált .pst fájl a Windows Intézőben.

Használja a biztonsági mentés funkciót helyszíni biztonsági mentésként, hogy helyet biztosítson az IMAP-fiókban, vagy e-maileket helyezzen át egy másik fiókba vagy egy másik eszközön lévő Microsoft Outlookba.

ÖSSZEFÜGGŐ: Az Outlook naptár exportálása CSV fájlként

Biztonsági másolat visszaállítása a Microsoft Outlook programban

Most, hogy van PST fájlja, vissza kell tudnia importálni a benne lévő adatokat a Microsoft Outlook programba, ami ugyanolyan egyszerű, mint a fájl exportálása.

Nyissa meg a számítógépén az Outlook alkalmazást, kattintson a „File” gombra, majd válassza az Open & Export> Import / Export lehetőséget.

Outlook "Import Export" választási lehetőség.

Ezután válassza az „Importálás egy másik programból vagy fájlból” lehetőséget, majd kattintson a „Tovább” gombra.

Outlook "Importálás egy másik programból vagy fájlból" választási lehetőség.

Jelölje ki az „Outlook Data File” opciót, majd válassza a „Next” lehetőséget.

Az importálni kívánt fájltípusok.

Válassza ki az importálni kívánt PST fájlt, és válassza ki, hogy kicseréli-e az ismétlődő e-maileket, létrehoz-e duplikált e-maileket, vagy egyáltalán nem kíván-e importálni duplikált e-maileket. Ha végzett, kattintson a „Tovább” gombra.

Az importálandó fájl importálási beállításai.

Válassza ki az importálni kívánt mappát – vagy a teljes postafiókot, ha ezt exportálta -, és válassza ki, hogy importálja-e a fájlokat az aktuális mappába, vagy mappákat, amelyeknek neve ugyanaz, mint amelyet exportált.

Ha biztonsági másolatból állít vissza vagy e-mailjeit új eszközre helyezi, akkor érdemes „elemeket importálnia ugyanabba a mappába”, és ki kell választania azt az e-mail fiókot, amelybe importálni szeretné őket. Ezzel létrehozza ugyanazt a mappastruktúrát, amelyet a PST-be exportált. Ha elkészült, kattintson a „Befejezés” gombra.

Az Outlook helye, ahová a fájlokat importálni fogja.

E-mailjeit most importálja a Microsoft Outlook programba. Ha egy másik fiókból importál e-maileket, és IMAP vagy MAPI protokollt használ, akkor az importált üzeneteket szinkronizálja az e-mail szerverrel, és más eszközökről is hozzáférhet hozzájuk. Az e-mailek mennyiségétől függően eltarthat egy ideig, amíg a szinkronizálás befejeződik.

Ne feledje, hogy a metaadatokat, például a mappatulajdonságokat (nézetek, engedélyek és az Automatikus archiválás beállításai), az üzenetszabályokat és a letiltott feladók listáit nem exportálják a PST-be, így azokat sem importálják, és újra létre kell hoznia őket.[ad_2]
Source link


2204 Views 0 Ratings Rate it