Az „Elf” közvetítése (2020 december)

Avatar Gadam | 2020.12.19. 42 Views 0 Likes 0 Ratings

42 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Will Ferrell az Elfben
Új vonal mozi

Amikor 2003-ban megjelent, Manó csak egy újabb buta Will Ferrell-vígjátéknak tűnt. E kezdeti benyomás ellenére minden idők egyik legkedveltebb karácsonyi filmévé vált, köszönhetően az ünnepi jókedv és a komikus abszurditás tökéletes egyensúlyának.

Akár több tucatszor élvezte Eldy Buddy (aki valójában a Mikulás manók által nevelt ember) kalandjait, vagy új ismeretekkel rendelkezik Ferrell dús fellépése, mint karácsony legnagyobb rajongója, itt streamelhet Manó ebben az ünnepi szezonban.

Starz

Manó Starzon
Starz / Új vonal mozi

Feliratkozók Starz (Havonta 8,99 USD + hétnapos ingyenes próbaidőszak után) élvezheti Buddy azon törekvését, hogy megtalálja biológiai apját (szórakoztatóan morcos James Caan alakítja). Az út az északi sarktól, ahol felnőtt, New York város ijesztő világába viszi.

amazon

Amazon.com Logo Hero
amazon

Manó digitális vásárlásra (9,99 USD) vagy kölcsönzésre (3,99 USD) érhető el amazon. Megtapasztalhatja Zooey Deschanel elbűvölő teljesítményét, mint az elakadt áruház alkalmazottja, aki megtanulja értékelni a karácsonyt, miközben beleszeret Buddy-ba.

iTunes

Elf az iTunes-on
iTunes

Tovább iTunes, vásárolhat (9,99 USD) vagy bérelhet (3,99 USD) Manó és csodálkoznak a veterán színészek, Bob Newhart és Ed Asner fényességén. Mindkettő több évtizedes tapasztalatot hoz előadásaikban, mint Papa Manó, illetve Mikulás. Az általában ünnepi karácsonyi figurákat elragadóan durva, apai jelenlétekké változtatják.

A Google Play

Tünde a Google Playen
A Google Play

Szeretne tanúja lenni Buddy rémisztő kedvenc étkezésének (spagetti tetején Pop-Tarts, marshmallows, M & Ms, valamint csokoládéval és juharsziruppal)? Ha igen, vásárolhat (9,99 USD) vagy bérelhet (3,99 USD) Manó tól Google Play Áruház.

Vudu

Manó Vudu-n
Vudu

Ha melegíteni akarja a szívét Buddy újdonsült apjával, Walterrel, aki karácsonykorának köszönhetően átöleli ostoba fiát és megmenti könyvkiadói karrierjét, nézze meg Manó tovább Vudu. Megvásárolható (9,99 USD) vagy bérelhető (3,99 USD).

Egyéb üzletek

Manó elérhető digitális vásárlásra (9,99 USD +) vagy kölcsönzésre (3,99 USD) is AMC On Demand, FandangoNow, Microsoft, Redbox, és Youtube. Mindezen választások mellett nincs ok arra, hogy ne töltsön egy kis időt Buddy-val ebben az ünnepi szezonban.


Az idei szezonban elutazik a szülőföldjétől, és továbbra is szeretné közvetíteni karácsonyi kedvenceit? Ha a régióspecifikus tartalom földrajzi megszorításaiba ütközik, fontolja meg VPN használatával. Valójában nagyon könnyű. Ajánljuk ExpressVPN használatával. Csak töltse le és telepítse, csatlakozzon a saját országában található szerverhez, és hozzáférnie kell normál streaming tartalmához.[ad_2]
Source link


42 Views 0 Ratings Rate it