Az Eufy kiváló videó csengője ma lenyűgöző 80 dolláros árengedmény (140 dollár) – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.09. 26 Views 0 Likes 0 Ratings

26 Views 0 Ratings Rate it

Ha nincs videó kapucsengője, akkor hiányzik. Ez a kezek a legjobb és a legfontosabb intelligens otthoni eszköz, amelyet birtokolhat. De a videó kapucsengők drágák, és gyakran vezetéket kell kötni otthonába. De ma, a legjobb általános video csengő kiválasztása 80 dollár kedvezmény. 140 dollárért sokkal olcsóbban kap vezeték nélküli csengőt, mint a többi legjobbja.

Míg sok video csengő 200 dollárnál kezdődik, majd előfizetés szükséges a valóban kívánt funkciók, például az emberek és a csomagfelismerés engedélyezéséhez, Eufy kerüli mindazt. Az Eufy videó kapucsengő nem támaszkodik a felhőre, nem igényel előfizetéseket, és az összes videót a kezedben tartja. Te birtokolod, és senki más nem érhet hozzá.

Az Eufy kapucsengőjének továbbfejlesztett változatához nincs szükség vezetékekre az otthonába, bár megteheti, ha inkább kihagyja az akkumulátorok újratöltését. Kiváló 2K felbontású videót és beépített helyi mesterséges intelligenciát (AI) kap, amely képes azonosítani az embereket és figyelmeztetni tudja Önt, amikor az ajtóhoz közelednek. Áttekintésünkben a előző vezetékes verzió, megjegyeztük, hogy az AI rendkívül lenyűgöző volt, bár időnként rosszul árnyékolta az embereket.

Természetesen beszélgethet ezekkel az emberekkel, és akár egyedi előre rögzített üdvözleteket is beállíthat, ha nincs ideje válaszolni egy látogatóra. A csengő az összes videót rögzíti egy helyi központban, amelyet otthonában tárol. Az Eufy AES-256 adattitkosítási protokollokat használ a videotárolás és -átvitel biztonságának megőrzéséhez.

Mivel kihagyja a folyamatos előfizetés szükségességét, az Eufy Ajtócsengő hosszú távon pénzt takarít meg, és ha további 80 dollárért megragad, csak növeli ezeket a megtakarításokat. Ugorjon rá, mielőtt lejár az üzlet.

Megfizethető video csengő.
Source link


26 Views 0 Ratings Rate it