Az HBO Max a Chromecaston és az Android TV-n készen áll a „Wonder Woman” használatára 4K HDR-ben – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.22. 23 Views 0 Likes 0 Ratings

23 Views 0 Ratings Rate it

HBO Max logó és Chromecast
Justin Duino

Ezen a ponton nem dobhatsz sziklát anélkül, hogy eltalálnál egy 4K-s, HDR-képes televíziót, legalábbis ha sziklákat dobálsz egy elektronikai üzletben. Miért csinálod ezt? Vágd ki, el fog törni valamit. Mindenesetre, ha a tévé 4K felbontású és HDR képességgel is rendelkezik, most az HBO Max-t teljes mértékben használhatja Chromecastján.

Az HBO bejelentette: Android-alkalmazásának 50.8.1.240-es verziója, most gurul ki. Ez növeli a felbontást és a dinamikatartományt az ezt támogató androidos telefonok, tévék és set-top boxok számára. A „Címek kiválasztása” is támogatja a Dolby Atmos szolgáltatást.

Mindez az HBO Max legelső 4K-tartalmának előkészítésére, a sokat emelt streaming kiadásra készül Wonder Woman 1984 karácsony napján. Az írás idején a szolgáltatás átfogó katalógusa nem elérhető 4K-ban, de az új Warner Bros.-filmek 2021-ben mind nagyobb felbontásban landolnak, „még több 4K UHD címmel” együtt. Remélhetőleg ebben benne lesz néhány régi HBO sorozat is.

Az új frissítés a következőre vonatkozik: az új Chromecast a Google TV-vel (AKA az Android TV újrarajzolt változata), a régebbi Chromecast Ultra, az NVIDIA különféle SHIELD-jei, és legalábbis azok a tévék, amelyeket a gyártók előre feltöltöttek az Android TV operációs rendszerre (főleg a Sony-ra). Egy-két napba telhet, amíg a frissítés széles körben elterjed.

Forrás: A Google Play keresztül 9–5 Google
Source link


23 Views 0 Ratings Rate it