Az HBO Max eljön a Roku-hoz (és találunk PS5-re, de ROKU!) – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.17. 33 Views 0 Likes 0 Ratings

33 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Philips Roku TV HBO Max
Philips

Hónapokig tartó kitartás után az AT&T és a Warner Bros. címsoros streaming vállalkozása, az HBO Max végre megérkezik a Rokuba. Ja és a PlayStation 5-en is van, de kit érdekel ez, az holnap, december 17-én jön Rokuba. Roku ma délután sajtóközleményben jelentette be.

Nagy dolog: a szolgáltatás májusban indult az Amazon Fire TV és Roku támogatása nélkül, a két legnépszerűbb (és a legolcsóbb!) intelligens TV platform körül. Nagyon sok találgatás volt, hogy miért, és a spekulatív válasz a „pénz” volt és ma is az. Bármennyire is sok pénz cserélt gazdát, az HBO Max a Fire TV streaming eszközökre és a Fire által működtetett intelligens tévékre került novemberben, pontosan egy hónappal a Roku kiadás előtt.

Úgy tűnik, hogy az HBO Max a WB mindent megtesz a streaming meghódításáért, a film- és tévéproducer hatalmas tartalomtárával, valamint az HBO évtizedes prémium show -ival. A legnagyobb bomba a múlt héten esett el: a WB 2021-re tervezett összes filmkiadása be fog ütni HBO Max ugyanazon a napon, mint a színházak, külön költség nélkül. Az tartalmazza Wonder Woman 1984 (amely kiadja a karácsonyt), Godzilla vs. Kong, Dune, Matrix 4, és sok más kasszasiker.

Többé-kevésbé minden nagyobb intelligens TV-platform lefedettségével az HBO Max jó helyzetben van ahhoz, hogy felvegye a régi és új TV- és filmipar zsonglőrségeit: a Disney és a Netflix.[ad_2]
Source link


33 Views 0 Ratings Rate it