Az ikonikus IKEA katalógus most megszűnt, 70 éves futás után – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.08. 45 Views 0 Likes 0 Ratings

45 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Kollázs vintage IKEA katalógusok
IKEA

Egy igazán lenyűgöző 70 éves futam után a bútor titán IKEA megszüntette nyomtatott katalógusát és inkább a digitális reklámozásra fog összpontosítani. A cég a kemény döntést hozta, miután látta a katalógusolvasók számának csökkenését, de ikonikus katalógusaira 2021 őszén induló könyvvel emlékezik meg.

„Mind az ügyfelek, mind a munkatársak számára az IKEA Catalogue egy olyan kiadvány, amely rengeteg érzelmet, emléket és örömet okoz. 70 éve ez az egyik legegyedibb és legismertebb termékünk, amely emberek milliárdjait ihlette szerte a világon. A lapozás a szeretett katalógusunkkal valójában természetes folyamat, mivel a médiafogyasztás és a vásárlói magatartás megváltozott. ”- mondja Konrad Gruss, az Inter IKEA Systems, BV ügyvezető igazgatója. új módon inspirálhatja lakberendezési megoldásainkat. ”

Bár kezdetben ellenállt az online vásárlásoknak, az IKEA-nak nem volt más választása, mint a közelmúltban támaszkodni, különösen az idén a járvánnyal. A vállalat azon dolgozott, hogy továbbfejlessze mobilalkalmazásait, hogy az ügyfelek könnyebben böngészhessenek és vásárolhassanak bútorokat, és kisebb üzleteket nyit a városközpontokban annak érdekében, hogy minél több ügyfelet érjen el.

2016-ban több mint 200 millió IKEA katalógust nyomtattak ki és terjesztettek 32 nyelvre. A BBC dokumentumfilm egyszer azt állította, hogy a katalógus a világ legnagyobb kiadványa, több publikált példánnyal rendelkezik, mint a Korán vagy a Biblia 1951-es megalakulása óta.

Forrás: Ikea[ad_2]
Source link


45 Views 0 Ratings Rate it