Az „Indie” sláger a „Közöttünk” új léghajó-térképet ad hozzá (így Skeldet újra kiválaszthatja) – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.12. 24 Views 0 Likes 0 Ratings

24 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

A 'közöttünk' léghajó képernyőképe
Innersloth

Egy év múlva The Last of Us II, DOOM Eternal, és Cyberpunk 2077 játékkonzolokra került, a legnagyobb siker lehet, hogy csak egy furcsa kis mobil játék lesz 2018-tól. Köztünk kulturális jelenség és lenyűgöző játékélmény. A játék fejlesztői elvetették a folytatást, és elkötelezték magukat az eredeti, többek között egy új léghajótérkép 2021-es javítása mellett.

A jelenlegi térképválasztási lehetőség a Skeld, egy űrhajó, a Polus, egy sarkvidéki vegyület, amely viseli a játékot A dolog inspiráció a hüvelyén, és Mira központja, a Jetsonsstílusú felhőkarcoló. Mindegyikük különböző terem-elrendezéssel és variációkkal rendelkezik a minijátékokról, amelyeket a játékosoknak teljesíteniük kell a túléléshez (vagy szabotázsként, mint The Imposter).

A Léghajó térkép hasonló remixnek tűnik a játék elemeiről, új mini-játékokkal és létrákkal a fedélzet szintjei között. A játékosok kiválaszthatják, hogy melyik helyiségben indulnak először. Hozzá lesz adva a következőhöz: Köztünk ingyen 2021 elején, amit a tegnap esti Videojáték-díjátadó is megerősített.

Forrás: Köztünk Twitter keresztül Engadget[ad_2]
Source link


24 Views 0 Ratings Rate it