Az „Meet Now” elrejtése vagy letiltása Windows 10 rendszeren

Avatar Gadam | 2020.12.08. 40 Views 0 Likes 0 Ratings

40 Views 0 Ratings Rate it

Windows 10 "Találkozzon most" Logó áthúzva

A Microsoft „Meet Now” szolgáltatása a Windows 10 rendszerben ikonként jelenik meg a tálca értesítési területén, amely a Skype telekonferencia funkcióira mutató hivatkozásokat tartalmaz. Így elrejtheti vagy letilthatja a Meet Now ikont és értesítést.

Mi az a Meet Now?

A Meet Now ikon úgy néz ki, mint egy kis videokamera-szimbólum, amely felett és alatt ívelt vonalak vannak. Alapértelmezés szerint a Windows 10 tálca értesítési területén jelenik meg.

A Meet Now ikon a Windows 10 tálcán.

Ha rákattint, a Meet Now gombra kattintva megnyílik egy kis előugró ablak, amely hivatkozásokat tartalmaz az értekezletek indításához vagy csatlakozásához Skype, a Microsoft tulajdonában lévő telekonferencia szolgáltatás.

A Meet Now felugró ablak a Windows 10 rendszerben.

Ha még nincs telepítve a Skype alkalmazás, mindkét link megnyitja a Skype webhelyet az alapértelmezett böngészőben. Ha mégis telepítve van a Skype, a hivatkozások megnyitják a Skype alkalmazást. Nincs „Meet Now” alkalmazás.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan lehet hang- és videohívásokat kezdeményezni a Skype-on

Hogyan lehet elrejteni a Meet Now ikont a tálcán

A Meet Now ikon gyors elrejtéséhez kattintson a jobb gombbal, és válassza a felbukkanó helyi menü „Hide” elemét.

Kattintson a jobb gombbal a "Találkozzon most" ikont, és válassza a ikont "Elrejt."

Ezt követően a tálcán a Meet Now ikon eltűnik. Csak akkor jelenik meg újra, ha újra engedélyezi (lásd az alábbi szakaszt). Ez a művelet gyakorlatilag „letiltja” a Meet Now-t is, mivel a gomb csupán a Skype-ra mutató linkek összessége volt.

A Letöltés most gomb letiltása a beállításokból

A Meet Now gombot a Windows Beállítások alkalmazással is kikapcsolhatja. Először indítsa el a beállításokat a Start menü fogaskerék ikonjára kattintva, vagy a Windows + i billentyű megnyomásával. Ezután kattintson a Testreszabás> Tálca elemre.

Válassza a lehetőséget "Tálca" a Windows Beállítások oldalsáv menüjéből.

Ban,-ben A tálcabeállítások menüben görgessen lefelé, keresse meg az „Értesítési terület” részt, majd kattintson a „Rendszerikonok be- vagy kikapcsolása” linkre.

Kattintson a gombra "A rendszerikonok be- vagy kikapcsolása"

A „Rendszerikonok be- vagy kikapcsolása” oldalon keresse meg a „Találkozz most” opciót, és fordítsa meg a kapcsolót mellette, hogy kikapcsolja.

Fordulat "Találkozzon most" ki.

Ezt követően a Meet Now ikon letiltásra kerül.

ÖSSZEFÜGGŐ: A tálca testreszabása a Windows 10 rendszerben

A Meet Now gomb visszaállítása (vagy elrejtésének visszavonása)

Ha elrejtette vagy letiltotta a Meet Now gombot, és újra szeretné látni, nyissa meg a Beállításokat (kattintson a fogaskerék ikonra a Start menüben, vagy nyomja meg a Windows + i billentyűt a billentyűzeten), és keresse meg a Testreszabás> Tálca> Kapcsolja be vagy ki a rendszerikonokat. ” Innen fordítsa meg a kapcsolót a „Meet Now” mellett a bekapcsoláshoz.

Fordulat "Találkozzon most" tovább.

A Találkozzon ikon azonnal megjelenik a tálcán, és ott marad, hacsak nem rejti el újra.
Source link


40 Views 0 Ratings Rate it