Az „Office” január 1-jén távozik a Netflix-ből, de első két évada ingyenes lesz a Peacockon – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.20. 28 Views 0 Likes 0 Ratings

28 Views 0 Ratings Rate it

Dwight fényképe az „Iroda” -ból ideges arcot vágva.
NBCUniversal

Az iroda nem hal meg. Az iroda az a hely, ahol teljes életet élhetünk, maximálisan,…. Az iroda az a hely, ahol az álmok valóra válnak. Sajnos az álmodozó műsor, amely meghatározta a streaming korszakát (erről beszélek Az iroda) a Netflix-ről a Az NBCUniversal pávája streaming szolgáltatás január 1.

A Peacock egy streaming szolgáltatás ingyenes és fizetett szintekkel. Ez elérhető az összes főbb streaming eszközön, sőt néhány élő tévécsatornát is közvetít, amelyeket NBCUniversal műsorok és filmek töltenek be. Az első két évad Az iroda a Páva újév napján ingyenesen elérhető lesz, de csak a fizetős előfizetők nézhetik meg a 3. – 9.

A Hulu-hoz hasonlóan a Peacock is két Premium előfizetési szintet kínál. Havonta 5 dollárt fizethet a hirdetések által támogatott, minden hozzáférést biztosító Peacock-bérletért, vagy havonta 10 dollárt fizethet a hirdetések nélküli élményért. Peacock prémium előfizetéséhez eredeti műsorok is tartoznak Kíváncsi George és Szép új világ.

A Netflix jövőre bajban lehet, mint Az iroda történelmileg az egyik legnépszerűbb műsora. Valójában az volt a legnézettebb cím És bár a Netflix sikeresen elfordult az eredeti tartalom felé, hogy elkerülje a jövőbeni műsorok elvesztését, a streaming szolgáltatás lemaradt a forgatási ütemtervről köszönhetően a COVID-19-nek.

Forrás: NBCUniversal a The Verge-n keresztül
Source link


28 Views 0 Ratings Rate it