Az Origin PC Retro Gaming Desktopja képes a LAN Party-ra, mint az 1999 – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.16. 147 Views 0 Likes 0 Ratings

147 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Resto-Mod Origin asztali játék PC
Eredet

Ha nosztalgiázik azokon a napokon, amikor egy új PC-játék érkezett a tényleges boltból egy halom hajlékonylemezen, az Origin butikgyártó az Ön számára. Új „Resto-Mod” kialakítása újjáépíti egy régi bézs színű dobozos számítógép zsúfolt elülső felületét, kiegészítve (teljesen díszes) CD-vel, 5,25 és 3,25 hüvelykes meghajtókkal. Még egy „Turbo” gomb.

Maga az eset az Corsair 4000D, egy meglehetősen tipikus ATX doboz, amelynek elülső kialakítása közvetlenül acéllemezre van nyomtatva. Belül egy modern PC, amely az Origin építészei által kínált összes szokásos alkatrésszel testreszabott, beleértve a legújabb Intel vagy AMD processzorokat, AMD vagy NVIDIA grafikus kártyákat, bonyolult ventilátorokat és hűtőket, túl engedékeny RAM és tárolási lehetőségeket – működik. Annak ellenére, hogy a régi iskola kinézete elöl és a bézs színű PC ház színe, az oldala edzett üveg, így a bámészkodók megnézhetik a belső tereket, ha kétségeik vannak a tényleges erejéről.

Az Origin szerint csak 50 ilyen egyedi Resto-Mod gépet épít, akkor a tervezés örökre eltűnt. (Talán. Van egy olyan érzésem, hogy van-e elegendő pozitív visszajelzés, valami hasonló is visszatérhet.) A számítógépet saját belátása szerint konfigurálhatja a vállalat online áruházában: a legolcsóbb Core i5 modell „csak” 2072 dollárért indul, a legnevetségesebbnek , majdnem kilenc nagyságrenddel érkezik a maximális hardverépítés.

Forrás: Eredeti PC keresztül PC Mag[ad_2]
Source link


147 Views 0 Ratings Rate it