Az „Őszi srácok” élőszereplős hirdetéssel és ingyenes jelmezzel mutatja be a Mikulás iránti szeretetét – ismertesse a Geek-t

Avatar Gadam | 2020.12.24. 26 Views 0 Likes 0 Ratings

26 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Jelenet az új Fall Guys élőszereplős hirdetésből
Devolver Digital

Népszerű harci királyi játék Őszi srácok valóban bekapcsolódik a karácsonyi hangulatba, és elajándékozza a ingyenes játékon belüli Mikulás jelmez december 25-ig minden játékosnak. A játék mögött álló kiadó, a Devolver Digital éppen a Twitteren mutatta be erre az alkalomra szóló új élőszereplős karácsonyi hirdetését is. A kétperces hirdetés jól előállított és kedves, és egy életnagyságú Fall Guy babot tartalmaz, animált szemekkel és karácsonyt szerető szívvel. De valahányszor meglát egy kalapot (vagy koronát), nem tehet róla, hogy mindenkit és mindent kitaszít az útjából, hogy megpróbálja magának megragadni.

Az ingyenes Mikulás-jelmez imádnivaló, és tökéletes kiegészítője a játék folyamatosan forgó, gyűjthető ruhák szekrényének. Őszi srácok Nemrégiben indult a 3. évad is, új, téli jelmezekkel és szintekkel. A Prime Gaming tagjai ingyen csapkodhatnak Téli Knockout jelmez, vagy a játékosok néhány nehezen megkeresett koronát elágazhatnak, hogy elcsípjék a jelmezt a népszerű játékfilmek alapján Nindzsa.

keresztül PC Gamer[ad_2]
Source link


26 Views 0 Ratings Rate it