Az Ubisoft + Subscription 16 címet ad hozzá a Stadia könyvtárához havi 15 dollárért – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.15. 13 Views 0 Likes 0 Ratings

13 Views 0 Ratings Rate it

Ubisoft Plus logó, rajta egy maroknyi játékkal
Ubisoft

Google Stadiaközfelfogása nem volt a legjobb, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a szolgáltatás meghibásodik, különösen a kiadása Cyberpunk 2077. És most a Ubisoft az hozza annak Ubisoft + előfizetési szolgáltatás nak nek Stadia havi 15 dollárért. Ezzel elérheti a játékok Ubisoft + katalógusát anélkül, hogy gondot jelentene azok letöltésével és telepítésével.

Néhány felhasználó ma kezdi meglátogatni az Ubisoft + alkalmazást azzal a tervvel, hogy mindenki számára elérhetővé váljon december 17-ig. Sajnos a cikk írásakor a bevezetés az Egyesült Államokra korlátozódik. Hogy világos legyen, nem minden Ubisoft + játék érhető el a Stadián (legalábbis még nem). Barátaink át a 9to5Google oldalon már összeállított egy praktikus listát a 16 játszható játékról. Mivel több játék ugrik a Stadiára, a könyvtár automatikusan bővül.

Ami klassz, hogy az Ubisoft + összes játékának deluxe verziói vannak, amelyek tartalmazzák az összes DLC-t a dobozból kioldva. Nem kell külön fizetni kedvenc címének „arany” változatáért.

A videókhoz és hangokhoz hasonlóan a játékok is lassan áttérnek az előfizetői modellre a hagyományos egyszeri díj felett. A Sony megvan PlayStation most katalógus, a Microsoft rendelkezik Game Passés más stúdiók, például az Electronic Arts EA Play. De itt figyelemre méltó az, hogy a Ubisoft + az első előfizetés, amely hivatalosan a Stadiába vezet. És ez nem meglepő. Úgy tűnik, hogy a Ubisoft célja az, hogy minél több játékoshoz és platformhoz jusson.

Természetesen a Stadia legjobb része elérhetősége és zökkenőmentessége. A Stadia vezérlővel Android-telefonján játszhat (hamarosan az iOS-en), Windows és Mac számítógépeken, vagy a tévékészüléken a Chromecast segítségével akár 4K felbontással, 60 kép / mp sebességgel, HDR és térhatású hangzással. Mindezt úgy, hogy soha nem kellett letölteni vagy telepíteni a játékokat. A Stadián található Ubisoft + hozzáadásával most még több játékhoz férhet hozzá, mint valaha.

Minden amire szüksége van a félig tisztességes internetkapcsolat, a Stadia vezérlő és egy kompatibilis eszköz.

keresztül 9to5Google
Source link


13 Views 0 Ratings Rate it