Az új Nokia 5.4 egy szilárd, középkategóriás okostelefon, megfizethető áron – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.16. 31 Views 0 Likes 0 Ratings

31 Views 0 Ratings Rate it

Nokia 5.4 okostelefonok szürke háttérrel
Nokia

Nokia csak hivatalosan bejelentette legújabb okostelefon kiadása, az Nokia 5.4, amely újabb szilárd és rendkívül megfizethető lehetőségnek ígérkezik a piacon, mindössze 189 euróval (kb. 230 dollár). December 18-án kezdődik az Egyesült Királyságban a Nokia webhelyén a Polar Night (kék) színben, valamint az azt követő hetekben megjelenő egyéb színek és szállítási lehetőségek.

Vizuálisan a Nokia 5.4 nagyon hasonlít elődjéhez, a Nokia 5.3-hoz, hátsó ujjlenyomat-leolvasójával, dedikált Google Assistant gombjával és méretes állával, rajta a Nokia logóval. A telefon Android 10-gyel érkezik, de a HMD Global kijelentette, hogy készen áll az Android 11-re. Három év biztonsági frissítéssel és két év operációs rendszer frissítéssel is jár.

A Nokia 5.4 okostelefon elöl és hátul
Nokia

A Nokia azonban úgy döntött, hogy a 16 megapixeles elülső kamerát lyukasztó résszé változtatja a 8MP harmatcsepp bevágás helyett, amely jobban megfelel a telefon 6,39 hüvelykes HD + kijelzőjének. A hátsó kamera rendelkezik 48MP főérzékelővel, 2MP makroérzékelővel és 2MP mélységérzékelővel. Ultraszéles lencséje megkönnyíti a nagyobb képek (gondoljuk: fekvő felvételek) készítését, míg mélység- és makrokamerái tökéletesek portrékhoz és közelképekhez. A Nokia állítása szerint zéró záridõ van, és 21: 9 arányú videofelvételt készíthet 24 kép / mp sebességgel „mozi módban” vagy simább 60 kép / mp sebességgel.

A Nokia 5.4 Qualcomm Snapdragon 662 chipsettel, 4000 mAh akkumulátorral büszkélkedhet, és 4 vagy 64 GB RAM-ot, valamint 64 vagy 128 GB belső tárhelyet (bővíthető) választhat. Támogatja az Arcfeloldást, rendelkezik fejhallgató csatlakozóval, NFC, FM rádióval és USB-C-n keresztül tölti.

Bár a telefon valószínűleg nem fogja legyőzni a legújabb zászlóshajókat és más, jelenleg piacon lévő prémium kategóriájú okostelefonokat, árajánlatának specifikációkat kínál. Nagyszerű mindennapi sms-ben, játékban, videók megtekintésében és a közösségi médiában való görgetéshez, ráadásul elég stílusosan néz ki. December 18-án kezdi el forgalmazni a Nokia webhelyét, mindössze 189 euróért, ezért tartsa szemmel.
Source link


31 Views 0 Ratings Rate it