Az új Redbox Video on Demand szolgáltatás lehetővé teszi, hogy ingyen nézzen filmeket – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.08. 27 Views 0 Likes 0 Ratings

27 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Piros doboz kioszk fehér alapon
Redbox

A mozikba járás a legjobb esetben is kihívást jelent. Válaszul sok vállalat, tól Disney nak nek Warner Bros., megkönnyítik az otthoni filmnézést. Most a Redbox be akar lépni a játékba, és olyan ára van, amely tetszik neked – ingyenes. A filmjeit most ingyen, hirdetésekkel streamelheti a platformján, bejelentkezés nélkül.

A Redbox AVOD (video on demand) szolgáltatása a korábban bejelentett bővítésként szolgál Élő TV kínálat. Csak annyit kell tennie, hogy letölti a Redbox alkalmazást Roku, iOS, Android mobilokhoz és tévékhez, vagy a Vizio-t (hamarosan megjelenik az AVOD-támogatás az LG, Xbox, Samsung és Chromecast számára), és válassza az ingyenes megtekintés gombot. Ezután válassza az „Igény szerint ingyenes” lehetőséget.

Jelenleg a lista némileg korlátozott, kevés, ha új film is elérhető. De megtalálhatsz klasszikus és szeretett filmeket az akciótól a romantikáig, Kickboxer nak nek Penelope. És a koldusok nem lehetnek választók, igaz?

Az ingyenes filmek vagy az élő TV nézéséhez nem kell Redbox-fiókot használnia, de el kell viselnie néhány hirdetést. Ha nem bírod ezeket, a bérleti díj fizetése mindig lehetőség.

A Redbox AVOD szolgáltatása jelenleg aktív, amennyiben rendelkezik a megfelelő alkalmazással és eszközökkel.[ad_2]
Source link


27 Views 0 Ratings Rate it