Az Xbox Game Pass streaming 2021-ben érkezik az iOS és a Windows rendszerre – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.09. 26 Views 0 Likes 0 Ratings

26 Views 0 Ratings Rate it

iPhone játszik az Xbox Game Pass-on, Halo
Razer / Microsoft

Egy olyan lépésben, amely senkit sem lep meg, aki nagyjából az elmúlt évben figyelte a céget, a Microsoft bejelentette, hogy Xbox Game Pass streaming platformja 2021 tavaszán több képernyőn is megjelenik. Konkrétan az iPhone-ra és az iPadre érkezik a „mobil webböngészőn” keresztül és a Windows PC-kre az Xbox alkalmazáson keresztül.

Mindkét lépés volt jelezte a Microsoft és másutt szivárgott, és a Microsoft streaming versenyének nyomdokaiba lépnek: az NVIDIA GeForce NOW, a Google Stadia és az Amazon új Luna. Mindegyiküknek túllépnie kellett egy platform akadályán az iOS számára, Az Apple hatékony blokkolja a külső játékstreaming szolgáltatásokat az App Store-ban. A böngésző-alapú streaming alkalmazások bejelentése vagy megvalósítása után az összes főbb játékstreaming-szolgáltatás most webes megoldást tervez az iPhone-on vagy iPad-en.

De a streaming PC-alkalmazás megerősítése talán lenyűgözőbb lehet. Azáltal, hogy a Game Pass Ultimate előfizetőinek hozzáférést biztosítunk a Windows PC-n lévő játékokhoz, a játékhoz szükséges külön grafikával vagy anélkül A Pass-ból már letölthető PC-játékok, A Microsoft olyan játékplatformként nyomja az Xbox-ot, amelyre nincs szükség Bármi új hardver. Havi 15 dollárért fantasztikus játékkönyvtárat játszhat (beleértve az exkluzív termékek kicsi, de figyelemre méltó választékát), csupán olcsó laptopdal vagy telefonnal. Ez egy bullish pozíció egy olyan vállalat számára, amely új játékkonzolokat is próbál eladni, az Xbox X és X sorozatú játékokat.

Érdemes kiemelni, hogy a Microsoft tette nem azt mondják, hogy ugyanazt a streaming hozzáférést kínálná a Mac felhasználók számára, és az okostévé alkalmazás legújabb jelzései kimaradtak ebből a bejegyzésből. Ezt úgy értem, hogy 2021 elején nincsenek úton, de nem azt, hogy egyáltalán nem dolgoznak rajtuk. A Microsoft Game Pass stratégiája arról szól, hogy mindig mindenhol jelen legyen.

Az iOS és Windows PC-kre történő streaming mellett a Microsoft bejelentette, hogy az Xbox Game Pass Ultimate új piacokra érkezik: Ausztráliában, Brazíliában, Japánban és Mexikóban.

Forrás: Xbox
Source link


26 Views 0 Ratings Rate it