Borsmenta mályvacukor recept | SimplyRecipes.com

Avatar Gadam | 2020.12.05. 128 Views 0 Likes 0 Ratings

128 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Ez a bejegyzés partnerrel íródott Ha érdekel.

Van valami örömteli és varázslatos abban, ha saját pillecukrot készít! A folyamat nemcsak szórakoztató, de ízét testre szabhatja.

Ezek az ünnepi borsmenta pillecukrok kiválóan alkalmasak forró kakaó feltöltésére vagy csak falatozásra, ha élvezetre vágynak. Várja hangos kiáltványait: „Te készítetted ezeket ?!” és „nem is tudtam, hogy lehet házi mályvacukrot készíteni!” amikor szolgálod őket.

Hogyan készítünk mályvacukrot?

A mályvacukrot nem nehéz elkészíteni, de hasznos, ha van cukorkája vagy rántott hőmérője. Végül is cukorkát készít!

Először kibéleled a serpenyődet Ha érdekel pergamenpapírt, permetezzen rá főzősprayt, és poroljon bele egy kevés cukrász cukrot és kukoricakeményítőt.

Akkor kezdi el elkészíteni a mályvacukrot! Egyszerűen puhítsa meg az ízesítés nélküli porított zselatint hideg vízben. Főzzünk cukor, kukoricaszirup, víz és egy csipet só kombinációját, amíg el nem éri a 240 ° F-ot.

Amíg a szirup főz, a zselatint megolvasztjuk a mikrohullámú sütőben, hozzáadjuk egy állványos keverőtálhoz, és a forró szirup hozzáadása közben felverjük. Adja hozzá a borsmenta kivonatot, kaparja be az előkészített serpenyőbe, cseppentsen néhány csepp ételfestéket és forgassa el. Hagyja, hogy az egész dolgok egy éjszakán át üljenek, majd vágják és tálalják!

Mi a célja a pergamennek?

A nem tapadó pergamenpapír gyors, ragadós feladatot eredményez, mint a pillecukor.

Miután a mályvacukrok egyik napról a másikra „meggyógyultak”, a papír oldalaival kiemeli őket a serpenyőből, majd közvetlenül egy vágódeszkához költözik. Nem kell aggódnia, hogy a mályvacukrok a serpenyőhöz tapadnak, vagy a tetején lévő piros színű örvényeket károsítják, ha fejjel lefelé fordítják őket.

És Ha Ön gondja a megfelelő pergamenpapír ehhez a munkához. Fehérítetlen és 100% -ban természetes, így ha egyszer használja, közvetlenül a komposztba kerül.

Tegyem igazán kell egy cukorka hőmérő?

Nem feltétlenül szükség egy cukorka hőmérő, de ez nagyon megkönnyíti az életét.

Ha van hőmérője, akkor a hőt közepesen magasra fordíthatja, és a szirupot sokkal gyorsabban megfőzheti.

De ha nincs hőmérője, akkor is készíthet mályvacukrot. Csak főzze a szirupot közepesen közepesen alacsony hőmérsékleten. Tesztelje a szirupot úgy, hogy egy kis pohár vizet tesz a tűzhely mellé. Cseppentsen egy kis szirupot a vízbe. Amint a szirup eléri a „puha gömb” stádiumot, ahol elérheti és felveheti a szirupot, és az ujjaiban képlékeny, megfelelő hőmérsékleten van.

Honnan tudhatom, mikor készül a pillecukor?

A mályvacukor keveréke addig hömpölyög, amíg térfogata kb. Háromszoros, és átlátszatlan fehér lesz.

Ne győzze le a keveréket: Teljes mennyiségének eléréséhez 8-10 perc szükséges. Ellenkező esetben sűrű és túl rágós lesz. De ne is verd túl! Azt akarja, hogy még elég meleg legyen ahhoz, hogy folyadékként önthesse a serpenyőbe, és hozzáadhassa az ételfestéket. Ha túl sokáig veri, a pillecukor megszilárdul a tálban, és nehéz lesz kikaparni a serpenyőbe.

[ad_2]
Source link


128 Views 0 Ratings Rate it