Bővítmény engedélyezése az Edge InPrivate módjában

Avatar Gadam | 2020.12.24. 21 Views 0 Likes 0 Ratings

21 Views 0 Ratings Rate it

Microsoft Edge logó lila színnel

Alapértelmezés szerint a Microsoft Edge letiltja a kiterjesztéseket a InPrivate módban a nem szándékolt adatvédelmi szivárgások megelőzése érdekében. De néha szükség lehet egy kiterjesztés használatára, miközben magán marad. Ha igen, akkor könnyű engedélyezni és kibővíteni privát böngészési módban. Itt van, hogyan.

Először nyissa meg az Edge alkalmazást. Bármely Edge ablakban kattintson a menü gombra (három pont), és válassza a „Bővítmények” lehetőséget.

Az Edge alkalmazásban kattintson az ellipszis gombra, majd válassza a lehetőséget "Hosszabbítások."

A Bővítmények lapon minden telepített bővítmény listáját láthatja, és mindegyiknek meg lesz a saját doboza. Keresse meg az InPrivate módban engedélyezni kívánt bővítményt, és kattintson a kis „Részletek” linkre, amely közvetlenül a bővítmény leírása alatt található.

Az Edge kiterjesztések listában kattintson a gombra "Részletek" link.

A bővítmény részletes képernyőjén görgessen lefelé, és jelölje be az „Engedélyezés az InPrivate-ban” jelölőnégyzetet. Ez lehetővé teszi a kiterjesztés használatát a privát böngészés során.

Figyelem: A jelölőnégyzet bejelölése után a bővítmény potenciálisan összegyűjtheti és megoszthatja böngészési előzményeit egy harmadik féllel, ezért a funkció bekapcsolása előtt feltétlenül bízzon a bővítményben.

Az Edge kiterjesztés részleteiben jelölje be a mellette lévő négyzetet "Engedélyezze az InPrivate alkalmazást."

A változás azonnal életbe lép. Ha privát böngészés közben más kiterjesztéseket szeretne használni, nyomja meg egyszer a Vissza gombot a Bővítmények képernyőre való visszatéréshez, és ismételje meg ezeket a lépéseket minden olyan bővítménnyel, amelyet InPrivate módban engedélyezni szeretne.

Ha végzett, zárja be a Bővítmények fület. A következő alkalommal, amikor megnyit egy InPrivate ablakot, észreveszi, hogy az engedélyezett bővítmények most már ebben az ablakban is működnek. Boldog böngészést!

ÖSSZEFÜGGŐ: A Microsoft Edge indítása az InPrivate böngészési módban mindig Windows 10 rendszeren

Source link


21 Views 0 Ratings Rate it