DIY személyre szabott alátét teríték

Avatar Gadam | 2020.12.25. 126 Views 0 Likes 0 Ratings

126 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Ezt a bejegyzést a Wayfair szponzorálja. Köszönjük, hogy támogatja azokat a márkákat, amelyek támogatják a Fall For DIY alkalmazást.

Ez az az év, amikor mindent el kell végeznie, és családja különlegessé válik. Ezek a barkácsolású, személyre szabott poháralátétek aranyos ajándék, és ha szerencséje van, hogy ebben az évben az asztal körül van, akkor tökéletes módja az izgalom és a vidámság megteremtésének, amikor leül enni.

De ez is egy módja annak, hogy kiterjessze asztalát azokra, akik fizikailag nem lehetnek veled. Ha Zoom-vacsorát tervez, vagy összejön a 2020-as út (digitálisan), ezek a poháralátétek segíthetnek abban, hogy létrehozzák azt az ötletet, hogy mindannyian ugyanazon asztalnál tartózkodjatok. Tedd előre őket, vagy add hozzá az ajándékaidhoz, hogy készen álljanak a karácsonyi étkezésedre. Kicsit mindenkit összehúzva egy kiterjesztett asztal köré.

A Cricut Joy segítségével kivágtam ezeknek az alátéteknek a nevét, de megrendelhet kész neveket, vagy betűket vásárolhat saját létrehozásához. A Wayfair legszebb terrazzo alátétjeit használtam, amelyek hihetetlenül néznek ki terítékként. Finom részlet hozzáadása, de nem vonja el a figyelmet a táblázat többi részéről.

Az asztal többi részét meleg, téli módon formáztam, hogy egy kicsit más szezonális hangulatot teremtsek egy ünnepi csavarral. Ezek tányérok fantasztikus töltőként használni vagy egyenesen enni. És az evésről szólva ez evőeszköz nemcsak gyönyörű, de hihetetlenül megfizethető.

A virág középpontjának létrehozásához szárított virágokat adtam a koszorú alap, hozzátéve különféle dekorációk és baubles. A megjelenés legyen egyszerű csillagok, néhány pislákoló fények és természetes elemek a Wayfair karácsonyi kínálat.

DIY személyre szabott teríték bemutató

Anyagok

Bemutató

  1. Tisztítsa meg a hullámvasút felületét meleg szappanos vízzel, és ruhával törölje le. Hagyja néhány percig, amíg teljesen száraznak érzi az érintését.
  2. Vágjon le egy kis darab transzferszalagot, amely lefedi a terítékhez választott teljes nevet. Rétegezze ezt a vinyl név fölé, és nyomja le.
  3. Dörzsölje át a szalagot és a vinilt a lehúzó segítségével. Erős kapcsolatot akar létrehozni a szalag és a vinil között. Óvatosan húzza vissza a szalagot, hogy egy darabban eltávolítsa a vinilt a hátlapról.
  4. Helyezze a hátlapot ragadós oldalával lefelé a poháralátétre, hogy az középen legyen. A lehúzó segítségével ismét dörzsölje át a szalag felületét. Ezúttal azt akarja, hogy a vinil ragaszkodjon az alátéthez.
  5. Az egyik sarokból húzza vissza az átviteli szalagot. Lassan és gondosan ellenőrizze, hogy az összes vinil lefelé ragadt-e a hullámvasúton. Ha a vinil ragaszkodik a szalaghoz, használja a kaparót, hogy újra dörzsölje ezt a területet, és próbáljon meg másodszor is hámozni.
  6. Miután a szalag kikapcsol, a teríték készen áll. Néhány természetes szárított pálmalevelet formáztam a boho ünnepi megjelenés érdekében!

[ad_2]
Source link


126 Views 0 Ratings Rate it