Dollárbolt fehér és ezüst karácsonyfa

Avatar Gadam | 2020.12.11. 692 Views 0 Likes 0 Ratings

692 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Díszítse ezt a gyönyörű fehér és ezüst karácsonyfát a dollárbolt termékeivel. A tervező karácsonyfa megjelenés a költségvetésben.

További szép karácsonyfadíszítő ötletek: Piros, fehér és világoskék fa, arany és kék fa, diótörő fa, vagy a erdei fa.

Fehér és ezüst dollár áruház karácsonyfa díszítési tippek @Remodelaholic

Hogyan kell díszíteni

A mi Kreatív karácsony karácsonyi projektek hetében megosztunk egy újabb Dollar Store ezüst karácsonyfát! Tavaly egyet csináltunk, és ez egy nagyon szórakoztató kreatív gyakorlat volt, amikor kinyújtottuk dollárjainkat, és megláttuk, hogyan tudjuk ragyogni a dollár áruházi termékeket.

Utóbbi évek vörös és arany dollár bolt fa NAGYON jól sikerült … mondd el, mit gondolsz az idei télies fehér és ezüst karácsonyfáról, és mindenképp nézd tovább, hogy megnézhesd a lejátszási listában szereplő többi video oktatóanyagot, és görgess lefelé, hogy megnézhesd az alábbi 25 másik gyönyörű karácsonyi projektet a barátoktól aki csatlakozott hozzánk a mi Kreatív karácsonyi kihívás Ma.

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Szóval, mit gondol a dollár üzlet ezüst karácsonyfánkról? Eleinte nem voltam benne biztos, de rajtam nőtt, és nagyon szórakoztató volt kiválasztani a dolgokat, kreatív lenni és látni, hogy mindez összeáll.

Lehet, hogy a dolláros áruház nem az a hely, ahol örökségi dísztárgyakat lehet vásárolni, de ez egy remek megfizethető hely karácsonyi dekoráció vásárlásához az új házasok vagy a háztartás kezdőinek, vagy olyan embereknek, mint mi, akik szeretik keverni és új dolgokat kipróbálni év.

Corey is megosztott néhány nagyszerűt költségvetés-barát dollárüzlet karácsonyfa-tippjei itt. És elolvashatja az én-m a top 3 tipp a karácsonyfa-díszek megtakarításához.

Még ötletem van az idei fa cseréjére, szóval maradjon velünk hátha MEGINT díszítem a fát ?

További karácsonyfa díszítési ötletek: Varázslatos Diótörő karácsonyfa | Woodland parasztház karácsonyfa

És készen állsz néhány gyönyörű és kreatív karácsonyi projektre? Nézze meg mindezeket az új oktatóanyagokat barátainktól, és mindenképpen hagyjon nekik némi szeretetet az oldalaikon is! Megoszthatja karácsonyi projektjeit itt a linkpartynál vagy által dicsekvő posztot küldött nekünk, és feltétlenül iratkozzon fel e-mailben vagy RSS és kövesse tovább Facebook, Instagram , és Youtube val vel #CreativeChristmas így nem fog hiányozni egyik új karácsonyi oktatóanyagunk sem!

DIY karácsonyfák és díszek

Még mindig több inspirációra van szüksége a fához és a dísztárgyakhoz? Nézze meg ezeket a további ötleteket:

Kreatív karácsonyi ajándékok és dekorációk!  26+ új üdülési projekt a Remodelaholic.com oldalon

DIY karácsonyi ajándékok és dekoráció

Miután befejezte a fát, próbálja ki az alábbi egyéb nagyszerű ünnepi ötleteket, amelyek dekorációként vagy ajándékként működnek:

Boldog Kreatív Karácsonyt!

Kapcsolódó olvasmány:
Gyönyörű mesterséges karácsonyfák
Műszőrme fa szoknya
Driftwood fa szoknya
Rétegelt lemez karácsonyfa
Tiszta díszötletek
Geometriai papír díszek

Kérjük, rögzítse ezt a bejegyzést későbbre:

Díszítsen egy pénztárcabarát fehér és ezüst karácsonyfát díszekkel, mind a dollár üzletből!  Tanulja meg, hogyan lehet olcsó dísztárgyakat használni a tervezői stílusú fa díszítéséhez ezzel a lépésről-lépésre bemutatott videóval dollárüzletünk karácsonyfájáról.

Eredetileg 2017.11.11. // Frissítve 2020.09.12

A Remodelaholic részt vesz az Amazon Services LLC Associates programban, amely egy társult reklámprogram, amelynek célja, hogy a webhelyek számára hirdetési díjakat keressenek hirdetésekkel és az amazon.com webhelyre mutató linkekkel. Kérjük, olvassa el teljes közleményünket itt.

Ról ről Cass