Édes burgonya Buddha tál Tahini pestóval

Avatar Gadam | 2021.02.02. 39 Views 0 Likes 0 Ratings

39 Views 0 Ratings Rate it

A mai recept egy gazdag és tápláló egytálas vegán étel, az AKA Buddha Bowl. Vedd el a legszebb táladat, és mi segítünk megtölteni egészséges quinoa, tápláló édesburgonya, magas proteintartalmú fekete bab, szép tenderstem brokkoli, és a friss zöld tahini pesto. Ez a recept annyira pofátlan, hogy a leglelkesebb húsevők is akarnak egy darabot az akcióból.

A legtöbb buddha tálat hidegen tálalják, de ez nem szabály. Valójában élvezheti receptünket melegen vagy hidegen. Egy tálas, zöldségekkel töltött étel, amely jó hideg … Gondolkodik azon, amire gondolunk? Étkezés előkészítő paradicsom! Hatalmas adagot főzhet ebből az édesburgonyás tálból, és hűtőszekrényben tárolva akár 5 napig is eltarthat. Ilyen a nem állati eredetű termékekkel való főzés szépsége.

A recept összes összetevőjében van valami különleges, és az alábbiakban szeretnénk néhány szót írni róluk. Ne hagyd, hogy kis monológunk elvonuljon az ételedtől! Nyugodtan ugorjon közvetlenül az alábbi receptre, ha éhes vagy.

Először is a szósz. Ez a zöld tahini „pesto” olyan jó, hogy fontolóra vesszük, hogy önálló receptet készítsünk belőle. Tahiniből, egy marék friss bazsalikomlevélből, citromléből és fokhagymából áll. Nem számítottunk rá, hogy a tahini és a bazsalikom ilyen jól fognak együtt menni; kellemes meglepetés volt. Szerintünk imádni fogja.

Aztán fekete babunk és quinoánk van, amelyek kiváló rost- és fehérjeforrások, sok egyéb jó mellett. Mindkét makroelem elengedhetetlen a kiegyensúlyozott étkezéshez, ami a Buddha Bowl lényege. A quinoa itt különösen hasznos, mint a Bármi vegán étrend. Ez egyike azon kevés növényeknek, amelyek mindegyike rendelkezik kilenc esszenciális aminosav a testének fel kell építenie a fehérjéket (így nevezik a teljes fehérje forrás).

Végül itt vannak az étel hősei. A tenderstem brokkoli! Csodálatos zöldségek, amelyek egyesítik a brokkoli (a virágosok) és a spárga (az ehető szár) kulináris tulajdonságait. Sőt, ugyanúgy, mint bármely más sötétzöld zöldségben, antioxidánsokkal és vitaminokkal vannak ellátva, amelyek segítenek a bőröd és a sejtjeid fiatalok maradni.

Készen áll erre az egészséges zöldségtálra? 30 perc alatt megeheti, és akár egy hétig is el tudja rendezni az ebédeket, ha tételesen főznek. Élvezd!


Source link


39 Views 0 Ratings Rate it