Egy egyszerűen fantasztikus dolog: a Rubbermaid kereskedelmi szilikon spatulája

Avatar Gadam | 2020.12.18. 54 Views 0 Likes 0 Ratings

54 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Konyhai eszközökEgyszerűen félelmetes dolog

A Rubbermaid nagy hőhatású, kereskedelmi célú szilikonkaparója egy nagy teherbírású gumilapát, amely szégyent okoz másoknak.

Nyomtatás

Fotókredit: Marta Rivera

A családom és sok barátom szerint én esetleg légy megszállott a gumilabdákkal. Jelenleg nem kevesebb, mint nyolc van a konyhai fiókomban. De ezt szenvedélyesnek nevezem, nem megszállottja.

Tegyem szükség nyolc spatula? Nem. Jobban érzem magam a biztonsági másolatok készítésében, ha hét emberrel történne valami? Teljesen.

Nem kell annyira rajongania a gumilapokért, mint én, de erősen ajánlom, hogy fektessen be legalább egy jóba, és ez A Rubbermaid kereskedelmi nagy hőhatású spatulája.

Gumi spatulák vs szilikon spatulák

Először is tisztázzunk valamit: A gumi spatulák valóban szilikon spatulák.

Míg a legtöbb ember (engem is beleértve) hív összes ezek közül a „gumi” spatulák közül valójában szilikonból készülnek, ami lehetővé teszi számukra a magasabb hőmérsékletnek való ellenállást. Ez olyan, mintha Tupperware-ként emlegetnénk az összes élelmiszer-edényt.

Olyan személy, aki a legjobb gumi spatulával keveri a cukormázat.

A legjobb gumilabda: A Rubbermaid magas hővédő kaparója

Milyen gyakran hagyták egy törött gumilapát fogantyúját, miközben egy tálból próbálták kikaparni a sütitésztát?

Ellentétben azzal a gyenge spatulával, amelyet az élelmiszerbolt sütőfolyosójában lévő kapcson függesztve találsz, ez a szilikon spatula elég strapabíró ahhoz, hogy ellenálljon a legkeményebb sütitésztának. Még nem kellett megtörnöm egyet!

Ezek a legdekoratívabb tárgyak, amelyeket valaha vásároltam? Nem igazán. De amikor a konyhában kell elvégezni a munkát, nem szépségverseny nyerteseit keresem. Ezek ugyanazok a gumilapátok, amelyeket újonc szakácsként használtam a kereskedelmi konyhákban, így soha nem kétlem, hogy az otthoni konyhámban fognak ügyelni.

Nagy hőállóságúak is, mert a fej szilikonból készül, ami azt jelenti, hogy leválthatják az olvasztott cukorral ellátott edények oldalát.

Nekem van a 9 1/2 hüvelyk és 13 1/2 hüvelyk méretek, mindkettő ideális azok számára, akik bármilyen főzést vagy sütést végeznek. Fogja meg a nagyobbat, hogy a tésztával teli nagy keverőtálakat lehúzza. A kicsi a habok simítására vagy a következő sütemény vagy zsemle receptjének kenésére szolgál.

Számomra a gumilabda ugyanolyan elengedhetetlen egy otthoni konyha számára, mint egy szakács. Sokkal elfogadhatóbb, ha az előbbinél több van, mint az utóbbi – legalábbis a konyhámban.


Ez a bejegyzés tartalmazhat linkeket az Amazon-hoz vagy más partnerekhez; ezeken a linkeken keresztüli vásárlásai az Egyszerűen receptek előnyeit szolgálhatják.
További információ az affiliate linkelési irányelvünkről.

Marta Rivera

Marta Rivera szakképzett szakács, több mint 20 éve a kulináris területen és a blogger mögött Érzékelés és ehetőség. A Baltimore Nemzetközi Kulináris Főiskolán konyhaművészet és klasszikus péksütemények szakán végzett. Szakácskönyve az Kóstolja meg és nézze meg a szakácsokat.

Több Martától

[ad_2]
Source link


54 Views 0 Ratings Rate it