Egyszerűen fantasztikus dolog: cukrászsütemény és tészta kerék

Avatar Gadam | 2020.12.11. 41 Views 0 Likes 0 Ratings

41 Views 0 Ratings Rate it

Egyszerűen félelmetes dolog

Az egyetlen eszköz a legszebb, pékséghez méltó piték elkészítéséhez otthon.

Nyomtatás

Fotó: Irvin Lin

Az egyik kedvenc konyhai eszközöm a egyszerű tészta kerék.

Tészta vágó keréknek vagy ravioli vágónak is nevezik, ez az eszköz kevesebb, mint 12 dollárba kerül, semmiféle készséget nem igényel, és minden pite úgy néz ki, mintha 40 dollárt költött volna a szomszédos pékségben.

Mi a nagyszerű egy hullámos cukrászdakerékben?

Receptek és technikák elsajátíthatók, ha van elszántságod és időd. A gyakorlat teszi tökéletessé, ahogy az emberek gyakran mondják.

De ami a „házi” -ból a péksüteménybe vagy a professzionálisra emel valamit, azok a részletek: az a kis mártás, a tökéletes tejszín, a művészien megszórt gyógynövények az étel fölött, amelyet az emberek imádnak feltenni az Instagram-ra. Azok a kis készségek gyakorlásra kerülnek.

De tudod mit nem gyakorolni, hogy megszerezze? Pite kéregszalagok kivágása. És nem az, hogy hány szövést hoz létre azokkal a szalagokkal, hogy a pite kérge úgy néz ki, mintha professzionális pékségben vásárolta volna; ez a hullámos oldalak azokból a szalagokból.

A fodros kerék segítségével fésült széleket készíthet egy szőtt felső pite kéreghez. És nehogy azt gondolja, hogy ez egy trükk-póni típusú konyhai eszköz, a cukrászati ​​kerékhez nyúlok kekszet készíteni, nak nek kézzel vágott tészta és ravioli, és a kézzel készített és bolti tészta hogy beleférjen az általam használt tepsibe.

De igen, főleg arra használom, hogy csinos legyen a pitém.

Abban a percben, amikor olyan pitét készít, amelynek szövött kérge van, ahol a rácscsíkok vannak fésült élek, a szintjét a következő szintre emelte És már önmagában is érdemes ezt az eszközt a konyhámban tartani.


Ez a bejegyzés tartalmazhat linkeket az Amazon-hoz vagy más partnerekhez; az ezeken a linkeken keresztüli vásárlásai az Egyszerűen receptek előnyeit szolgálhatják.
További információ az affiliate linkelési irányelvünkről.


Source link


41 Views 0 Ratings Rate it