Először kézzel készített kártyák a rákos gyerekeknek

Avatar Gadam | 2020.12.13. 37 Views 0 Likes 0 Ratings

37 Views 0 Ratings Rate it

Nemrégiben kaptunk egy kedves e-mailt arról, hogy kézműves közösségünk szeretne-e néhány kézzel készített kártyát készíteni a Cancer Kids First számára. Karácsonykártya megszerzése, különösen nehéz időszakban, annyit jelenthet. Megnéztük tehát karácsonyi képeslapjainkat, és két tervünket ingyenesen elkészítettük. Így bárki részt vehet, aki részt akar venni!

Egyszerűen kövesse az alábbi utasításokat, és keresse fel kérdéseit.

DIY üdülési kártyák

Készen áll arra, hogy küldjön néhány kézzel készített kártyát a Cancer Kids First számára? A kártyák elkészítése előtt feltétlenül olvassa el az alábbi szabályok listáját.

Kártyagyártási és küldési szabályok

  • Ne írja be a vezetéknevét a kártyára. Csak keresztnevek, kérem!
  • Ne tegyen semmilyen csillogást vagy gombot a kártyáihoz vagy borítékjához.
  • Javasoljuk, hogy inspiráló üzeneteket küldjön, de kérjük, kerülje bizonyos üzeneteket, például a „jobbulást hamarosan” vagy a „remélem, hogy jól érzi magát”, mivel e betegek egy részének egész életen át tartó egészségi állapota van.
  • A borítékod „from” területére írja be a Cancer Kids First nevet.

Miután elkészítette a kártyáit, elküldheti őket erre a címre (ne felejtse el megírni a Cancer Kids First-et a boríték feladójánál / területéről):

Johns Hopkins Minden Gyermekkórház

500 6th Street South

St. Petersburg, Florida 33701

Szeretne többet megtudni a Cancer Kids First-ről?

A rákos gyerekek először egy hallgató által működtetett nonprofit szervezet, amely azon dolgozik, hogy a rákos kórházakban élő gyerekek esélyt kapjanak egy normális gyermekkorban. Tagjainktól kezdve önkénteseinkig elkötelezettek vagyunk ennek a küldetésnek, és arra törekszünk, hogy minél több betegnek segítsünk.

Célunk az, hogy segítsünk a rákos betegek számára a jobb gyermekkor megélésében azáltal, hogy játék- és könyvadományokkal normalizáljuk a kórházi környezetet, segítünk új barátokat szerezni a meglévő miniprojektjeink révén, és kórházi játéknapokat szervezünk, hogy némi örömet szerezzünk életükben. Reméljük, hogy ezek a programok javítják kórházi tapasztalataikat, és a harc folytatására ösztönzik őket.

Gyerek ünnepi kézműves
Source link


37 Views 0 Ratings Rate it