Élvezze ezt a ritka, kulisszatitkot a „The Empire Strikes Back” – Review Geek című cikkből

Avatar Gadam | 2020.12.20. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

Mark Hamill színész, aki Luke Skywalkert alakítja a Birodalom visszavág című filmben
Lucasfilm, Disney

Attól a pillanattól kezdve, hogy Luke Skywalker megjelent a képernyőn Egy új remény 1977-ig, egészen a A mandaloriánus amely nemrégiben sugárzott, a csodálatos univerzum Csillagok háborúja évtizedekig vonzotta a rajongókat. Most megteheti a kukucskáljon a kulisszák mögé nak,-nek A birodalom visszavág ebből a ritka exkluzív felvételből Jó reggelt Amerika.

Annak ellenére, hogy eltelt 40 év az ikonikus film második filmje óta Csillagok háborúja A trilógia első bemutatója egy olyan darabot élvezhet, amelyet még soha nem láttak. A hét perc izgalmas felvétel tartalmazza a film filmkészítőinek és sztárjainak kommentárjait, valamint a filmben látható különféle díszletek és helyszínek bloopereit és klipjeit, beleértve a Cloud Cityt és a Hoth-ot is.

A klipben Mark Hamill kijelenti: „Amikor elolvastam a forgatókönyvet, annyira váratlan volt. Általában, amikor folytatást készít, csak meg akarja ismételni az élményt. És tudod, ez azt jelentené, hogy a második film felizgatással és diadalral zárul. Olyan merész volt. Nem hiszem, hogy valaha is képesek lennénk ennyire meglepőek lenni, mert mélyebb volt, agyi, lelkibb, az a tény, hogy a végén vereséggel kellett szembenéznünk. „

Minden bizonnyal izgalmas hallani a szereplők és a stáb tagjai beszélgetését a filmről, és öregnek érezni magamat, látva, hogy néz ki a fiatal Carrier Fisher, Mark Hamill, Harrison Ford és Billy Dee Williams. Ha meg akarja nézni A birodalom visszavág ismét elérhető a Disney + -on.

keresztül Nerdist
Source link


11 Views 0 Ratings Rate it