Ez a skandináv iroda teljesen új jelentést jelent a „távmunkában” – a Geek áttekintése

Avatar Gadam | 2020.12.09. 27 Views 0 Likes 0 Ratings

27 Views 0 Ratings Rate it

Erdőben felállított Ööd irodai szoba
Ööd

Szerette volna elmenekülni az irodától, és inkább egy napot egy parkban dolgozni? Vagy még jobb, mi van, ha az irodáját elhozhatja a parkba? Nos, hamarosan képes lesz rá. Észtországi székhelyű Ööd létrehozott egy háztáji irodai szobát ez megkapja a munkához szükséges békét és nyugalmat … ha van 20 000 dollárja.

Az „iroda dobozban” koncepció hamarosan megvásárolható az Amazon-on (19 900 dollártól kezdődően), és éppen elég nagy ahhoz, hogy kényelmesen lehetővé tegye két ember számára a tábor felállítását. A kisebb, 97 négyzetméteres láb két munkaterületnek felel meg, vagy választhatja a valamivel nagyobb modellt, amelynek fürdőszobája és kis konyhája van.

Csak néhány órát vesz igénybe a telepítés, és akár bútorozott lehetőséget is választhat. A meredek árcédula fedezésén kívül néhány további költséget is fizetnie kell:

Felsorolja, hogy az Ööd milyen költségeket fedez, és melyekért az ügyfél felelős
Ööd

Ööd koncepcióját 2016-ban két testvér, Jaak és Andreas Tiik született. Az cég is gyárt egyéb apró, otthoni jellegű iterációk, mint például egy jóga szoba, egy stúdió, egy játszószoba és egy télikert. Az építkezés stílusa bólint Skandináv minimalizmus, minden opciót nyilvánvaló választássá téve a világ gondjai és baja elől. A tükrözött ablakok magánéletet biztosítanak, miközben az irodában tartózkodnak, és lehetővé teszik a doboz számára, hogy visszaverődjön és jobban beleolvadjon a környezetébe.

Az Ööd az utóbbi hónapokban ekkora keresletet mutatott termékei iránt – köszönhetően az egyre növekvő érdeklődésnek az apró házak iránt, és természetesen a koronavírus– a vállalat most fióktelep nyitást tervez az államokban 2021-ben.

keresztül Üzleti bennfentes
Source link


27 Views 0 Ratings Rate it