Ezek a Roborock Robot Vacuum ajánlatok elszívják a piszkot és nem a pénzét – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.10. 43 Views 0 Likes 0 Ratings

43 Views 0 Ratings Rate it

Egy fehér Roborock S4 vákuum, amely a nappaliban mozog.
Roborock

Legyünk őszinték: a porszívózás szar (szójáték célja). Túl hangos és túl sokáig tartó monoton feladat, és senki sem szereti igazán megtenni. Ezt a problémát a robotporszívók megígérik megoldani azzal, hogy elvégzik az Ön munkáját. De a robotporszívók drágák, igaz? Nem ma! Lehet kapni egy Roborock Vaccum mert akár 240 dollár kedvezmény, és csak annyit kell tennie, hogy rákattint egy jelölőnégyzetre.

A Roborock az ismeretlenek számára egy újabb robot vákuummárka az iRobot vénájában. De az iRobot számára komoly versenyt kínál, köszönhetően az általában megfizethető áraknak és a LiDAR használatának otthonában történő navigáláshoz. A vállalat meglepően jó munkát végez az otthoni térkép elkészítésével a hatékonyabb porszívózás érdekében.

Az Amazon két modellje eladó, az S4 és az S6. Mindkettő rendelkezik LiDar képességekkel, 2000 Pa szívással, 180 perces futási idővel, valamint a kívánt helyiség szelektív tisztításának képességével. A fő különbség a kettő között? Az S6 a porszívózás mellett az otthonát is felmoshatja.
Kipróbáltuk az S6-ot és nem volt annyira lenyűgözve a felmosó képességeivel és ezért csak akkor tanácsolta, hogy vásárolja meg ezt a modellt, ha jelentős kedvezménnyel rendelkezik. Nos, a mai nap.

Ha csak porszívózásra vágyik, akkor az S4-et 70 dollárért kaphatja meg, így az ár 360 dollárra csökken. És ha a robot vákuum ötlete, amely szintén felmosást tesz, jól hangzik Önnek, az S6 modell 240 dolláros engedménnyel jár, és 660 dollárt fizet. Az üzlet megkötése egyszerű; irány az Amazon és ellenőrizze a kupon opciót. Csak ne várjon; az ilyen eladások nem tartanak sokáig.
Source link


43 Views 0 Ratings Rate it