Fizessen 1000 dollárt és egy PlayStation 5-t a konzol felülvizsgálatához

Avatar Gadam | 2020.12.19. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció: Fizess 1000 dollárt és egy PlayStation 5 című cikket a konzol felülvizsgálatához

Fénykép: charnsitr (Shutterstock)

Rajongsz a videojátékokért? Mondták már Önnek, hogy ennyi időt, energiát és pénzt új konzolokra és játékokra fordítani pazarlás volt? Vagy hogy soha nem kapna fizetést azért, ha egész nap a kanapén ül és videojátékokat játszik? Nos, kiderült, te valamiféle konzervdoboz. Így van: itt az ideje a hét álmai álláspályázatának, és ez magában foglalja a ingyenes PlayStation 5 és 1000 dollár hogy átnézze a konzolt. Itt van, amit tudni kell.

Hogyan lehet fizetni a videojátékokért, függetlenül attól, hogy a szüleid mit mondanak?

Tehát mi a helyzet ezzel a túl jónak tűnő, igaznak hangzó „munkával”? A helyzet azzal van Whistleout.com (amely semmilyen módon nem áll kapcsolatban a Sony-val vagy a PlayStation-lel), és keresik „JÁTÉKOSOK” (teljes sapkájukkal) 50 óra játékidő naplózására a Sony PlayStation 5-en és tapasztalataik áttekintésére.

Ne aggódjon, ha nincs PlayStation5-ös: a fizetése részeként kap egy ilyet (amit megtarthat). Valójában itt van egy pillantás a teljes csomagra:

  • Vadonatúj PlayStation 5 (PS5), Ultra HD Blu-Ray lemezmeghajtóval
  • 1000 dollár
  • Opcionális megjelenés a WhistleOut YouTube csatornáján, hogy megvitassák a teljes élményt.

Szüksége lesz azonban egy televízióra, amely támogatja a 4K játékokat (HDMI támogatással), valamint megbízható internet-kapcsolatra a feladatai ellátásához.

Az erre a szerepre választott személynek legalább 50 órányi videojátékot kell játszania a PlayStation 5-en, majd válaszolnia kell néhány kérdésre a konzollal töltött idejével kapcsolatban. Figyelniük kell részletek – olyan dolgok, mint a online és offline élmény, összehasonlítás az idősebb generációkkal, letöltési sebesség és új funkciók.

Hogyan lehet pályázni a pozícióra

Ha ez számodra a feladatnak tűnik, be akarsz lépni: az alkalmazások 2020. december 21-én, este hétfőn 23: 59-kor záródnak be (azaz ezen a hétfőn). A jelentkezéshez 18 éves vagy idősebbnek kell lennie, és jogosultnak kell lennie arra, hogy az Egyesült Államokban dolgozzon.

Az alkalmazás meglehetősen egyszerű: csak meg kell töltsön ki két gyors online űrlapot, amelyek közül az egyik megköveteli, hogy magyarázza el, miért vagy tökéletes ember a munkához, akár 100 szó használatával is.

A győztest 2020. december 22-én hirdetjük ki Youtube élő közvetítés EST 16: 00-kor. A nyertessel a bejelentés után e-mailben is kapcsolatba lépünk, és hét nap áll rendelkezésére, hogy elfogadja vagy elutasítsa az állásajánlatot.


Source link


11 Views 0 Ratings Rate it