Fizessen az Apple-nek 5 dollárt, hogy utolsó órája karácsonyi ajándékait két órán belül kézbesíthesse – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.14. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Apple Store kupolaszerű szerkezetben.
edphi / Shutterstock

Értjük; könnyű elodázni a karácsonyi vásárlást, de ez a rossz halogatás éve. Mégis annak ellenére, hogy figyelmeztettük korán végezze el az ünnepi vásárlást, valószínűleg még mindig az utolsó pillanatban vásárolsz. És azzal az összes szállítási késedelem, ez ijesztő kilátás. Most az Apple meg akarja menteni a napot 5 dolláros kétórás szállítással. Ha van olyan szerencséje, hogy közel van egy Apple Store-hoz, akkor.

Itt sem a közelség az egyetlen fogás. Az Apple szerint csak két szállítást lehet megrendelnitámogatható készleten lévő tételek. ” És nem végezhet testreszabást, például a MacBook vésését.
Ha ma nincs szüksége ajándékodra, az Apple továbbra is másnap és két napon keresztül szállít sok terméket. Ez magában foglalja az iPhone-okat, Mac-eket, Apple Watchokat és még sok mást. Nem éppen fehér elefántajándékok, de azok a lehetőségek, amelyek valóban boldog karácsonyt jelentenek.

Aki megpróbálja biztonságban lenni a jelenlegi éghajlaton, az Apple kapcsolat nélküli szállítási szolgáltatást ígér. Ez azt jelenti, hogy inkább alá kell hagynia az aláírást és szóbeli megerősítést kell adnia (feltehetően egy ajtón vagy egy video csengőn keresztül).

De ha túl sokáig halasztotta a karácsonyi szállítást, és mindenképp megajándékozott egy Apple-terméket, akkor jó tudni, hogy gyorsan, kéz és láb fizetése nélkül kaphatja meg az ajándékokat.

keresztül A perem[ad_2]
Source link


10 Views 0 Ratings Rate it