Fogja meg az Oculus Rift S VR fejhallgatót most 100 dolláros kedvezménnyel – Ellenőrizze a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.11. 43 Views 0 Likes 0 Ratings

43 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Az Oculus Rift S renderelése
Oculus

Van játék PC, de VR fejhallgatót szeretne? Oculusnak hátad van. A cég 100 dollárt vesz le csúcskategóriás Rift S modelljéről, így az ár 299 dollárra csökken. Közvetlenül a headsetet vásárolhatja Oculus helyszíne, vagy a Lenovo, Walmart, és amazon.

A fülhallgató két vezeték nélküli Oculus Touch vezérlőt tartalmaz, amelyek AA elemekkel működnek. Legfeljebb 12 órára számíthat, mielőtt ki kellene cserélnie őket. A beépített fejhallgatóval „3D Pozicionális Hangot” is kap.

Az Oculus Rift S legnagyobb potenciális hátránya szemben más modellekkel az, hogy vezetékes, vagyis összekapcsolódik a számítógépével. Ez azt is jelenti, hogy egy nagyszerű számítógépre lesz szüksége a nagyszerű élmény érdekében. Az Oculus rendelkezik az ajánlott specifikációk listájával termékoldalát.

Az Oculus más headsetjeivel ellentétben a Rift S élmény nem kapcsolódik a fülhallgató hardveréhez. Tehát, ha úgy dönt, hogy frissíti a számítógépes felszerelést, akkor valószínűleg javul a Rift S élménye is. Természetesen, ha már rendelkezik csúcskategóriás felszereléssel, akkor jobb felszerelés vásárlása valószínűleg nem fog változtatni.

Megjelenítés szempontjából a fülhallgató 1280 × 1440 felbontású, 80 Hz-es frissítési ráta. Bár ez nem a piac legélesebb kijelzője, az Oculus kínálatában az egyik legsimább kijelző, amelyet csak a Oculus Quest 2. Míg a Quest 2 a új Link rendszer, valamivel magasabb a késleltetési ideje, mint a Rift S-nek, így ha a PC-vel való VR-játék az igazi cél, akkor is a Rift S a jobb választás.

Az írás idején nem kell Facebook-fiók a Rift S használatához. De Oculus azt mondja talan szukseges 2023 januárjában kezdődik. Ne feledje tehát. Azt is érdemes szem előtt tartani, hogy a Facebook megszüntette a Rift S alkalmazást, így ha lemarad az értékesítésről, lehetséges, hogy nem találja újra raktáron.

Ha már régóta VR fejhallgatóra vágyott, akkor most jobb alkalom, mint valaha, hogy vegyen egyet!

Kétnapos szállítás

keresztül A perem[ad_2]
Source link


43 Views 0 Ratings Rate it