Forgalmi jelentés hozzáadása a Google Maps használatával

Avatar Gadam | 2020.12.05. 347 Views 0 Likes 0 Ratings

347 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Google Maps logó

A Google Maps forgalmi jelentéseinek segítségével gyorsan megállapíthatja, hogy foglalt-e az útvonal. Ha utas vagy az úton, frissítheted a Google Térképet saját forgalmi jelentések hozzáadásával. Itt van, hogyan.

Ezek az utasítások minden mobilfelhasználóra érvényesek, ha be van kapcsolva a Google Maps alkalmazás Android és iPhone. Fontos azonban, hogy ezt csak akkor kísérelje meg, ha ez biztonságos, különben más közlekedőket is veszélyeztethet. Ez a szolgáltatás alkalmas például egy jármű utasának használatára.

Első lépésként nyissa meg a „Google Maps” alkalmazást, és keressen útvonaltervet a képernyő tetején található keresősáv segítségével. Miután navigációs módba lépett, érintse meg a kezelőfelület alján található útvonaladatokat, amelyek tartalmazzák az ETA-t, a távolságot és az érkezési időket.

Koppintson az útvonalinformációkra (amelyek tartalmazzák az ETA-kat) a Google Maps navigációs felületének alján

Ez egy menüt jelenít meg, amely további opciókat tartalmaz, beleértve az írott útvonalak, valamint a műholdas térkép megtekintésének lehetőségét.

Új forgalmi jelentés hozzáadásához azonban érintse meg a menü tetején található „Jelentés hozzáadása” opciót.

A Google Maps útvonal-navigációhoz tartozó további opciók menüben érintse meg a ikont "Jelentés hozzáadása" választási lehetőség.

Számos elérhető élő forgalmi helyzet áll rendelkezésre, amelyekről a „Jelentés hozzáadása” funkcióval jelenthet.

Például, ha elakadt a forgalom, választhatja a „torlódás” opciót. Alternatív megoldásként, ha az autópályán egy sáv zárva van, akkor inkább a „Sávzárás” lehetőséget válassza. Ezen opciók bármelyikének megérintésével a figyelmeztetés hozzáadódik az aktuális tartózkodási helyéhez.

Kattintson a rendelkezésre álló forgalmi jelentések egyikére, hogy hozzáadja a helyéhez a Google Térképen

Ezek a lehetőségek nevükben és elérhetőségükben eltérőek lehetnek, a területtől függően.

Például az egyesült államokbeli felhasználók a „Speed ​​Trap” lehetőséget látják arra, hogy figyelmeztessék a felhasználókat a bűnüldöző szervek sebességellenőrzésére, míg az Egyesült Királyság felhasználói a „Mobile Speed ​​Camera” helyett.

Ha véletlenül adott hozzá egy jelentést, néhány másodperc áll rendelkezésére, hogy visszavonja, mielőtt a jelentést hozzáadná a Google Térképhez. Ha tévesen adott hozzá jelentést, akkor érintse meg a „Visszavonás” pontot.

Koppintson a "Visszavonás" hogy eltávolítson egy nemrégiben hozzáadott forgalmi jelentést a Google Térképről

Néhány másodperc elteltével a jelentés hozzáadódik a Google Térképhez, hogy a többi felhasználó megtekinthesse őket. Amikor más felhasználók áthaladnak ugyanazon a területen, egy figyelmeztetés jelenik meg, amely figyelmezteti őket a megszakításra, amíg a felhasználó nem tette meg letiltotta a Google Maps forgalmi értesítéseit.

ÖSSZEFÜGGŐ: Az Android forgalmi értesítéseinek letiltása[ad_2]
Source link


347 Views 0 Ratings Rate it