Fotók vezeték nélküli szinkronizálása a Windows 10 és az Android között

Avatar Gadam | 2020.12.11. 217 Views 0 Likes 0 Ratings

217 Views 0 Ratings Rate it

Microsoft szinkronizálja a telefon fényképét
Microsoft

A fotók áthelyezése bármilyen telefonról Windows 10 számítógépre unalmas lehet. Szerencsére a Microsoft Telefonja alkalmazás sokkal könnyebbé teszi, ha androidos telefonja van. Megmutatjuk, mennyire fáradságos lehet!

A Microsofté Telefonod az alkalmazás számos Windows 10 laptopra és asztali számítógépre előre telepítve van. Az is lehet tükrözze az értesítéseket az Android-eszközéről, szöveges üzeneteket küldhet és fogadhat a számítógépén, és szinkronizálja a fényképeket. Ez utóbbi hasznos, ha inkább kihagyja a felhőtárolási szolgáltatást, és nem akarja kábellel csatlakoztatni a telefonját a számítógépéhez.

A Telefon alkalmazás használatához Windows és Android rendszeren:

  • A számítógépen telepíteni kell a Windows 10 2018. április 10-i vagy újabb verzióját.
  • Android-eszközének Android 7.0 vagy újabb verziót kell futtatnia.

Vázoltuk a telefon teljes telepítési folyamata, ezért mindenképpen kövesse ezt az útmutatót, mielőtt elkezdené a fotószinkronizálást.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan lehet összekapcsolni egy Android telefont egy Windows 10 számítógéppel a Microsoft „A telefon” alkalmazásával

A fényképek szinkronizálása az Android és a Windows között a telefonjával nagyon kevés beállítást igényel. Csak meg kell győződnie arról, hogy megadta-e a A telefon társa alkalmazás engedélye a fényképek eléréséhez.

A telepítési folyamat során csak érintse meg az „Engedélyezés” lehetőséget, amikor a Companion alkalmazás kéri az Android-fényképek, -média és -fájlok elérését. Ez fényképátvitelhez szükséges.

engedélyezze a média engedélyét

Egy másik felugró ablak engedélyt fog kérni a Telefon-kísérő alkalmazás futtatásához a háttérben; koppintson az „Engedélyezés” elemre. Ez biztosítja, hogy kapcsolatban maradjon a számítógépével, és mindig a legfrissebb fotókat jelenítse meg.

hagyja, hogy telefonja a háttérben futhasson

A két engedély megadása után a funkció használatra kész. A Windows számítógépen található Telefon alkalmazásban kattintson a „Fotók” fülre.

lépjen a Windows alkalmazás Fotók fülére

Ezután válasszon ki egy fotót a galériából. A „Frissítés” gombra kattintva ellenőrizheti az új fényképeket.

válasszon ki egy fotót, vagy kattintson a Frissítés gombra

Tipp: Ha nem lát semmilyen fotót a „Fotók” lapon, egyszerűen kattintson a „Fotók megtekintése” elemre a funkció engedélyezéséhez.

kattintson a Fotók megtekintése lehetőségre, ha egyik sem jelenik meg

Amikor egy fotó meg van nyitva, a következő lehetőségeket látja a képernyő tetején:

  • „Nyisd ki”: Megnyitja a fényképet a Windows fotónézegetőjében.
  • „Másolat”: Másolja a képet a Windows vágólapjára.
  • „Mentés másként”: Mentse el a fényképet a Windows PC egyik mappájába.
  • „Részvény”: Megnyitja a Windows Share menüt, ahol kiválaszthatja a fotó közvetlen megosztásának módját.
  • A hárompontos menü: Lehetővé teszi a fénykép megnyitását egy másik alkalmazásban.

fotóbeállítások

Ennyi van benne! A szolgáltatás meglepően gyorsan szinkronizálja a fényképeket, ha jó az internetkapcsolat. Ha nem kedveli a felhőtároló alkalmazásokat, ez egy jó alternatíva a fényképek egyszerű áthelyezéséhez a telefon és a számítógép között.
Source link


217 Views 0 Ratings Rate it