Hagyományos tojásgyümölcs recept {Vanília és szerecsendió}

Avatar Gadam | 2020.12.25. 40 Views 0 Likes 0 Ratings

40 Views 0 Ratings Rate it

1 Verje fel a tojássárgáját, majd adjon hozzá cukrot: Egy nagy tálban habverővel vagy elektromos keverővel verje fel a tojások sárgáját, amíg azok kissé világosabb színűvé nem válnak. Lassan hozzáadjuk a cukrot, minden adagolás után felverjük. Verje nagy sebességgel vagy habverővel habosra.

Különítsük el a tojássárgáját és a fehérjét a tojáscsirke receptjéhezA tojássárgáját a tojáshús receptjéhez habosra verjük

2 Melegítsen tejet fahéjjal és szegfűszeggel: Keverje össze a tejet, a szegfűszeget és a fahéjat egy vastag fenekű serpenyőben. Lassan melegítsük közepes lángon, amíg a tejkeverék párásan forró, de nem forr.

Melegítsük fel a tojást a tojáshús receptjéhez, fahéjjal és szegfűszeggel.

3 Tojás: Add hozzá a tojásokat úgy, hogy a forró tejkeverék felét lassan hozzáadod a tojásokhoz, miközben folyamatosan kevergeted a forró keverék hozzáadása közben. Öntsük vissza a keveréket az edénybe.

A tojásokat megkenjük a tojásos reggeli receptjéhez úgy, hogy habverés közben lassan öntsük a forró tejszínkeverék egy részét a tojásokbaÖntse a temperált tojáskeveréket a serpenyőbe a tojásos reggeli folytatásához

4 Addig főzzük, amíg a tojásgomba meg nem sűrűsödik: Főzzük közepes lángon a tojáslevest, fakanállal folyamatosan kevergetve, amíg a keverék kissé sűrűsödni kezd, és bevonja a kanál hátulját. Segít, ha van cukorka hőmérője, de nem szükséges; ha van ilyen, addig főzzük, amíg a keverék el nem éri a 160 ° F-ot.

Ne hagyja forrni a keveréket, különben meggördül. (Ha a keverék meggörbül, akkor megtakaríthatja, ha egy turmixgépen keresztül futtatja.)

Főzzük közepes lángon a tojástartót, amíg a keverék besűrűsödik és bevonódik egy kanál hátuljába

5 Vegye le a tűzről, és keverje hozzá a tejszínt.

Miután a tojásgomba megvastagodott, öntsük bele a tejszínt.

6 Szűrés és lehűlés: Szűrjük át a keveréket egy háló szűrőn, hogy eltávolítsuk a szegfűszeget és az esetlegesen keletkezett tönkrement darabokat. Hagyjuk lehűlni egy órán át.

Szűrjük le a tojásgombót, hogy eltávolítsuk az összes túrós tojást

7 Keverjünk hozzá vanília kivonatot, szerecsendiót, bourbonot és rumot (nyugodtan hagyja ki a gyerekbarát tojássütést). Hideg.

Keverje hozzá a vanília kivonatot, a szerecsendiót és a burbont vagy a rumot a tojáshús receptjéhez

8 Ha tojásfehérjét szeretne hozzáadni (opcionális): Verje fel a tojásfehérjét elektromos keverővel, amíg el nem éri a puha csúcsokat. Adjunk hozzá egy teáskanál cukrot, és verjük tovább, amíg el nem érik a merev csúcsokat. Óvatosan hajtsa be a tojásbogárba.

Ne feledje, hogy a nyers tojásból eredő szalmonellakockázat miatt ajánlott, hogy a gyermekek, az idősek és a sérült immunrendszerrel rendelkező emberek tartózkodjanak a nyers tojás fogyasztásától, például ebben a receptben opcionálisan felvert tojásfehérjétől, hacsak nem pasztörizált tojást használnak.

Az egyesített tojás és tojásfehérje keveréket is melegítheti, amíg el nem éri a 160 ° F-ot, majd vegye le a tűzről, hagyja kihűlni, majd lehűtse. A keverék elveszíti a felvert tojásfehérjéből fakadó fluxusát, de nem mindet, és a tojásgomba sokkal szellősebb lesz, mint a tojásfehérje nélkül.


Source link


40 Views 0 Ratings Rate it