Hajtsd magad formába az Apple Fitness + alkalmazással, amely december 14-én indul – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.08. 21 Views 0 Likes 0 Ratings

21 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Apple Fitness + iPhone, iPad és Apple TV készülékeken
alma

Almák Fitness + előfizetéses szolgáltatás december 14-én indul, miután szeptemberi rendezvényen jelentették be. Ez havi 9,99 USD-t (vagy évi 79,99 USD-t) fog megtéríteni, és megköveteli kompatibilis Apple Watch párosítva egy iPhone, iPad vagy Apple TV készülékkel. Induláskor 10 edzéstípust vizsgál meg: nagy intenzitású intervallum edzés (HIIT), erő, jóga, tánc, mag, kerékpározás, futópad (futáshoz és gyalogláshoz), evezés és tudatos lehűlés.

Az Apple Watch rendkívül népszerű volt fitnesz eszközként. A Fitness + segítségével pedig a vállalat kihasználja ezt a népszerűséget azzal, hogy az élmény középpontjává teszi. Például, ha egy intenzív munkamenet során még néhány perc van hátra, akkor az idő kiemelve jelzi, hogy már majdnem kész.

A mesterséges intelligencia (AI) segítségével a szolgálat tudni fogja, milyen típusú edzéseket folytat, és az eddigi előzményei alapján különböző edzéseket fog ajánlani. Ha pedig rendelkezik Apple Music előfizetéssel, a Fitness + integrálja ezt az edzésekbe, és segít abban, hogy a feladatra koncentráljon.

Apple Fitness + videó, mellette az Apple Watch, aktív edzéssel
alma

A Fitness + olyan edzéseket ajánl, amelyek megfelelnek annak, amit a felhasználó már élvez, így rögtön beugorhat valami ismerőssel, javasolja, hogy próbáljon ki valami újat, segít felfedezni egy új edzőt, vagy edzést javasol a jelenlegi rutinjának kiegészítésére.

Az Apple azt mondja, hogy minden héten új tartalmat kap, változó edzőkkel, hosszúsággal és zenével. Így nem ragaszkodik minden héten ugyanazt a dolgot csinálni. A cégnek van valami, amit „Abszolút kezdő” edzéseknek neveznek, ami tökéletes azok számára, akik még csak most kezdenek edzeni. Vagy talán szünetet tartott néhány hét (vagy hónap) gyakorlásában, és segítségre van szüksége a barázdába való visszatéréshez.

Mint korábban említettük, a szolgáltatás havi 9,99 USD-t vagy évi 79,99 USD-t fog visszafizetni. Egy másik lehetőség a csomagolás az Apple One-val, ami havi 29,99 dollárt fog fizetni. Tartalmazza az Apple Music alkalmazást, 2 TB iCloud tárhelyet, Apple Arcade, Apple News +, Apple TV + és természetesen az Apple Fitness + alkalmazást. Ne feledje, valóban csak akkor takarít meg pénzt, ha igen valójában használja mindazokat az előfizetéseket.

Akárhogy is, valóban nincs mentséged. Menjen ki és korbácsolja meg magát!

Forrás: alma keresztül A perem[ad_2]
Source link


21 Views 0 Ratings Rate it