Használja ezt a térképet a legünnepibb ünnepi dekorációk megkereséséhez

Avatar Gadam | 2020.12.24. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a Használja ezt a térképet című cikkhez, hogy megtalálja az Ön környékén a legnépszerűbb ünnepi dekorációkat

Fénykép: Doug Meek (Shutterstock)

Idén, az ünnepi díszítés új jelentést kapott azoknak az embereknek, akiket az otthonukban 2020 nagy részében összefogtak. Nemcsak egy fa felrakása vagy a menóra kijuttatása ad otthoni ünnepi hangulatot, hanem egy egész második vászon is van, amellyel kívül dolgozhat. Azoktól, akik óriási házakkal rendelkeznek autóúttal (és / vagy vizesárokkal), és mások erkélyes (vagy tűzoltó) lakásokkal, az emberek idén beszálltak az ünnepi dekorációba.

Ráadásul ilyen korlátozott (biztonságos) szórakozási lehetőségekkel egy időben az autó vezetése vagy az ünnepi fények körüli sétálás mást ad az embereknek – legalább néhány hétig. (Gondoljunk csak egy nagyon nagy, elosztott közművészeti installációra.) A legtöbb évben a díszek és a fények általában az év vége felé hullanak le (bár ki tudja, mi fog történni ebben az évben). És tekintettel arra, hogy ma december 24-e van – más néven karácsony estéje -, ez az egyik utolsó lehetősége, hogy meglátogassa ezeket a nevezetességeket.

De mi van akkor, ha nincs ideje vezetéssel (vagy sétával) tölteni a legjobb kijelzők keresését? Nos, már nem kell, ennek az interaktív „Holiday Cheer” térképnek köszönhetően. Így kell használni.

Az ünnepi fénytérkép használata

Ez az interaktív „Holiday Cheer” térkép a legtermészetesebb márka partnerségből származik hozzánk ilyesmihez: a Nextdoor alkalmazás és a Hallmark-csatorna (konkrétan aVisszaszámlálás karácsonyra”). És igen, a térkép használatához le kell töltenie a Nextdoor alkalmazást (bár ez nem azt jelenti, hogy elkötelezte magát az év vége utáni használat mellett).

Ha már az alkalmazásban van, keresse fel a „Vidám térkép” részt és kezdje el megtervezni a tökéletes útvonalat az összes ünnepi fénykijelző felvételéhez. És ha bármilyen kérdése van, vagy segítségre van szüksége, ez az oldal segít ebben. A térkép az év végéig működik.


Source link


11 Views 0 Ratings Rate it