Használjon szomjúságcsapdát a közösségi médiában

Avatar Gadam | 2020.12.18. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a szomjúságcsapdával kihaláshoz a közösségi médiában című cikkhez

Fénykép: Dia Dipasupil (Getty Images)

A filmrendező, producer, és a vígjáték-futó, Tyler Perry soha nem volt életstílus-befolyásoló. Vadul sikeres –show-üzlet egymilliárd dollár értékű iparmágnásde a nyilvánosság soha nem nézett Perryre személyes wellness, szépség, vagy bármi, ami esetleg Kardashian hatáskörébe tartozik.

Perry ezt akaratlanul megváltoztatta szerdán, amikor egy inspiráló szelfit tett közzé a Twitteren, és komoly üzenetet adott a „középkorú válságáról”. Perry szelfije széttörte a szomjúságcsapda ártereit. Folyamatos válaszokat váltott ki azokból az emberekből, akik azt mondták a mogulnak, hogy szereti, és bármi más, csak egyedül, alkalmanként fülledt pózban, jó mértékig.

Perry szolgáltatást nyújtott a világnak, és nem csak azért, mert a szál sok válasza vidám olvasmányt készítsen. A szál esettanulmányt nyújt a szomjúságcsapda finom művészetében, amely alulhasznált eszköz lehet a a közösségi média újoncának a szerelem és a romantika iránti törekvése. Tyler Perry szellemében íme néhány módszer arra, hogy ízléses szomjúságcsapdát használva kiderüljön, ki csodálja már messziről.

Jól van kiszolgáltatottnak lenni, ezért csak hajrá

Lehet, hogy ezt nehezebb kihúzni a férfiak számára, mert a társadalmilag feltételezett sztoicizmus generációi másképp feltételeztek minket, de légy sebezhető. Ha azt akarod, hogy valaki értékeljen érted, a szomjúságcsapda az nagyszerű eszköz önmagad, szellemi zúzódások és minden más közvetítésére a külvilág felé.

Természetesen ne használja ezt segélykiáltásként, mert a szomjas csapdák nem erről szólnak (kb szomjasan tartva közönségét). De ne zárkózzon el attól, hogy közölje a hallgatósággal, hogy Ön is küzd, ha úgy érzi, hogy ez helyénvaló. Vedd át Tyler Perry-től: Hihetetlenül sikeres és imádott Hollywoodban, mégis az élet válaszútjában áll. Őszintesége olyan reakciók lavináját váltotta ki, amelyek valószínűleg nem felelnek meg, de lehetséges, hogy érzelmi őszinteségét értékelni fogják.

Nincs semmi baj a kellék használatával

Ez a ugyanaz a fogás, amely idegeneket arra késztet, hogy az utcán beszéljenek veled, ha ilyesmivel foglalkozol: Ha tartasz egy támaszt –mondjuk, egy kristálygömb vagy varázsló személyzete – az emberek nem feltétlenül nagyobb valószínűséggel beszélnek veled, de a pokolban biztosak lesznek gondolkodás rólad.

Nem azt akarom mondani, hogy menjek teljes cosplaybe, és sétálgassak úgy, mintha Gandalf lennék, de ne riadj vissza attól, hogy kreatív legyél ezekkel a szomjas csapdákkal. Bizonyos okokból rakod őket – hogy megragadd bárki figyelmét (és vonzalmát), akinek szeme van (ha nem kifejezetten arra a különleges személyre céloz). Hogy az említett, hívd meg, aki ebbe a szomjas csapdába esik, essen a világodba. A kellékek biztosan elősegíthetik ezt a törekvést – tehát mindenekelőtt legyenek kreatívak. Valószínűleg nem inspirál semmit Tyler Perry szelfijével, ha csak egy véletlenszerű képet készít edzés után a tükör előtt.

Győződjön meg róla, hogy ez valóban egy tisztességes fénykép

Legyünk őszinték, a jó kép elkészítéséhez nem kell profi fotósnak lenni okostelefonnal, de az Instagramon rengeteg ember bizonyítja, hogy van nulla annak megértése, hogy mitől esztétikus a fotó. Elkerülheti ebbe a táborba azáltal, hogy lefed néhány alapvető alapozó munkát, például megtalálja a megfelelő világítást és szögek. Nyugodtan végezhet többszörös felvételt, mivel szeretné értsd jól ezt.

Általános profi tippként: az ablakok természetes fénye általában okos okostelefon-fotózásra szolgál. A gyengén világító lámpák általában mindig jobbak, mint a felső világítás.

Kísérletezzen a szíved elégedettsége

Annak ellenére, hogy az lehet a célja, hogy lekösse egy kedves ember figyelmét, a szomjúságcsapda lényege a szórakozás, ésszomjúságcsapdái virágoznak egystressz környezet. Ennek érdekében élvezze jól magát, és készítsen mindenféle fényképet. Ahogy Henry Wu divatfotós elmondta Férfi egészség korábban ebben az évben:

Minden lövéssel változtasson egy kicsit: mosolyogjon és ne mosolyogjon, legyen érzéki vagy zavart. Fontoljon meg néhány olyan felvételt is, ahol elfordul a kamera elől – felfelé vagy lefelé néz, becsukja a szemét és lélegzik a száján keresztül.

Lehet, hogy ez nem a bolondbiztos útmutató egy olyan kanos nénik seregének megrontására, mint Tyler Perry, de valószínűleg mégsem ezt akarja csinálni. Remélhetőleg ez azonban elegendő know-how-t fog nyújtani ahhoz, hogy tovább léphessen és nagy hatást fejthessen ki szomjacsapdáira.
Source link


10 Views 0 Ratings Rate it