Herman Miller x Logitech Embody Gaming Chair Review

Avatar Gadam | 2020.12.17. 112 Views 0 Likes 0 Ratings

112 Views 0 Ratings Rate it

meghatározatlan

Fénykép: Gabe Carey

Herman Miller x Logitech G Embody Gaming Chair | 1495 USD | Herman Miller

Ahogy John Wilson ékesszólóan fogalmazta meg HBO-dokumentációiban Hogyan kell John Wilsonnal, New York City “egy egzotikus székek bordélyja, kamerájával a közel azonos – minden márkájú – játékszék sorára mutat, neki. „És miután végre visszatér a piacra, észreveszi, hogy mindegyik kétségbeesetten próbál elcsábítani.”

Már jóval azelőtt, hogy betértem volna egy előkelő irodai székmárkába, Herman Miller nemrégiben megnyílt „tapasztalati koncepció üzletébe” New York városának elegáns Hudson Yards negyedébe, a tekintetemet ráirányítottam Embodygaming chaj. A Miller és a Logitech G, a számítógépes perifériás vállalat alegysége közötti valószínűtlen együttműködés végeredménye, ez a rendes Embody szék hozzáad egy kis gamer hangulatot, hogy a maratoni játékot soha ne rövidítsék le egy kis hátfájás miatt.

Illusztráció a Herman Millers Experiential Concept Store című cikkhez a Föld legklasszabb helyének kell lennie, hogy játékszéket vásárolhasson

Fénykép: Gabe Carey

A szék hátulján látható, nyilvánvaló Sonic-kék festésen túl, az elől vésett Logitech ‘G’-vel kombinálva, a Herman Miller x Logitech játékszék egy extra rétegű habbal van megáldva, amely a feneke között ül. Ez nemcsak kényelmesebbé teszi a ráülést, hanem a rézzel is összeolvasztja, hogy a szék hűvös maradjon, és megvédje hátulját a mocsári szamártól. Azon apró változtatásokon kívül a Logitech által a Herman Miller Embody-val kapcsolatos felvételek nem sokban különböznek az eredetitől, amelyek közül a legmeggyőzőbb tulajdonság a kifinomult háttámla, maz anatómiai után odelt emberi hát, állítható bordákkal és központi gerinccel kiegészítve.

A Testesítsd meg a játék széket számos gombnak és karnak ad otthont, mivel a legtöbb csúcskategóriás szék mindegyike egyedi célt szolgál számomra lehetetlen emlékezni anélkül, hogy kissé ficánkolnék velük, mielőtt új beállítás elkötelezném magam. A online használati útmutató, az egyetlen, amit megtalál, mivel Herman Miller nem tartalmaz fizikai röpiratot a dobozban, az ülés magasságát, a dőlésszöget, a dőléshatárolót, a kar magasságát, a karszélességét, a háttámláját és az ülésmélységét finomhangolni lehet tetszésed szerint. Mivel elsősorban munkára használják, Részben vagyok egy korlátozóbb konfiguráció mellett, amely elősegíti az egészséges testtartást a nap folyamán. Ha valaki vagy aki inkább ül visszajátszani Stardew Valley órákon át, de érdemes elengedni a dőléshatárolót és csökkenteni a feszültség. Herman Miller szépsége az teljesen rajtad múlik.

meghatározatlan

Fénykép: Gabe Carey

Ami a új, „élményszerű” kiskereskedelmi üzletek, amely megnyitotta a az első két helyszín a múlt hónapban a Los Angeles-i Hudson Yards-ban és a Westfield Century City-ben kezdetben szkeptikus voltam. A tégla és habarcs megduplázásának összes éve közül 2020 tűnt a legrosszabbnak. De ez nem Herman Miller első rodeója – amelyet 1905-ben alapítottak, a michigani székhelyű bútormárka jól ismert kiemelkedő ügyfélszolgálatáról, mind személyesen, mind online. Azok még nem kényelmes utazás e gazdag földrajzi helyek egyikébe látogatást tehet Herman Millernek, gyakorlatilag egy online chat funkció honlapján található.

Ez azt jelenti, hogy ha minden szükséges óvintézkedést megtesz, és nem bánja, ha az otthonán kívül utazik, NAGYON ajánlom, hogy a New York-i vagy a LA-ban lakók tartózkodjanak és ellenőrizzék. Különösen, ha egy jobb székre vágyik, hogy javítsa otthoni munkavégzését, mint én voltam (sajnálom, étkező szék, amin márciustól novemberig ültem, ideje visszavonulni!), Az élmény annyira kellemes feleség elkezdett vásárolni a Herman Miller Aeron hogy vásároljon magának, amint hazaértünk. Pedig a szavaik vannak meggyőző, a cég értékesítési képviselőinek nem kell nyitni a szájukat hogy tudassa veled, mi hiányzik. A székek magukért beszélnek. Nem hiszel nekem? Csak foglaljon helyet.

Illusztráció a Herman Millers Experiential Concept Store című cikkhez a Föld legklasszabb helyének kell lennie, hogy játékszéket vásárolhasson

Fénykép: Gabe Carey

Bármennyire is steril a koncepcióüzlet, modernista belső terének hatékonyságát nem lehet tagadni tervezés. Sétáljon, és fülbemászó szlogeneket, művészi fényképeket, koncepcióvázlatokat és díszes díszítéseket talál, amelyekre hajlandó vagyok fogadni. West Elm felől terpeszkedett a falain át. A Herman Miller koncepcióüzlet egy kaméleon a Hudson Yards-i „The Shops” -ban, ami mindent megszokott, munkásosztályt testesít meg A New York-i emberek utálják a környéket és mindent, ami az ultra-gazdag a közelben lakó Manhattan felső West Side oldalán látszólag nem tud betelni. És mégis, ahogyan nem mehetek el egy bevásárlóközpontba anélkül, hogy át ne lapoznám Az Apple Store, a Herman Miller koncepcióüzlet összetéveszthetetlen turisztikai csapda, és biztos vagyok benne, hogy vonzza a városon kívüli városnézőket és a bennszülötteket rajongói egyaránt.

A nap az én Testesítsd meg a játék széket postán érkezett, a doboz akkora volt, hogy az ajtónálló felhívott, hogy vigye fel a nyolcadikemeleti lakás azonnal. Természetesen, Felugrottam a liftre, mélyen felnyögtem, és azt mondtam neki: – Nos, eljön a következő órám. ” Miután utat tettem az emeleten csak akkor vettem ki a dobozból, hogy megtudjam a szállított széket már összeállt. Csak személyre kellett tennem a szerelvényeket és térjen vissza a munkába, miközben a feleségem szundikált a dobozban háziállatainkkal együtt. 1495 dollár meredek ár a kényelemért, a kényelemért és a 12 éves garanciaért, de mint áll a Herman Miller weboldalon, ez lehet az utolsó szék, amelyet valaha is meg kell vásárolnia.Source link


112 Views 0 Ratings Rate it