Hivatalos „Avengers” kézműves billentyűzetek adják hozzá a Thor erejét a billentyűzethez

Avatar Gadam | 2020.12.17. 236 Views 0 Likes 0 Ratings

236 Views 0 Ratings Rate it

Marvel kulcstartók a Drop.com-tól
Drop.com

Világa mechanikus billentyűzet testreszabás széles és mély, minden új héten kielégíti az új fülkéket. És bár a Marvel-filmek rajongói semmilyen szempontból nem különösebb rést jelentenek, érdekes látni, hogy hivatalosan engedélyezett kézműves kulcskarikákkal látják el őket. Az új gyanta kupakok a Drop.com-on értékesítik (korábban Massdrop) a Marvel társaságában.

Három sapkát kínálunk, mind a szuper magas SA profilban, mind az Avengers Endgame utolsó csatája után: 1u 1. sor (Escape vagy bármelyik funkciógomb) Thor kalapácsával Mya-Mya Mjolnir, egy 2u 1. sor (Backspace billentyű) Mjolnir és America Captain törött pajzsával, és egy 2.25u (Enter gomb) Iron Man „Nano Gauntlet” -jével. Mindhármat miniatűr, kézzel festett dicsőségben renderelték, átlátszó gyantával kitöltve a kulcstartó alakját.

Mjolnir billentyűzár a Drop.com-tól
Drop.com

Ezek kompatibilisek lesznek szinte minden, cseresznye stílusú kapcsolót használó ANSI-formátumú billentyűzettel, bár nagyon magasnak fogják érezni magukat, ha máshol nincsenek SA-profilú billentyűzeteik. Nagyon drágák, még a kézműves billentyűzeteknél is: csak az 1u kalapács 60 dollárba kerül, plusz szállítás, a nagyobb kulcskapcsok pedig 20 dollárral többért kaphatók.

Az előrendelések jelenleg nyitva vannak a Drop.com oldalon, a szállítás jövő év márciusában történik. De ne várja meg, ha biztosan szeretne egyet: ezek mindegyik típusra csak 500 kulcskapcsot tartalmaznak.

Forrás: Drop.com
Source link


236 Views 0 Ratings Rate it