Hogyan akadályozhatjuk meg az embereket abban, hogy ellopják a csomagjaikat

Avatar Gadam | 2020.12.12. 22 Views 0 Likes 0 Ratings

22 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Különös álarcos férfi csomagokat lop egy gyanútlan otthonból.
Jeramey Lende / Shutterstock

Az otthonát a tornác kalózai célozzák meg? Talán ideje visszavágni. Szerencsére néhány egyszerű lépéssel megvédheti csomagjait, a megfelelő kézbesítési utasításoktól kezdve a házon belüli kézbesítési lehetőségekig.

Használja a kézbesítési utasításokat

A szállítási utasítások nagyban hozzájárulhatnak. Ha a csomagjait ellopják, mert a gyepen vagy a műútján hagyják, akkor annak tisztázása, hogy a csomagokat a bejárati ajtónál kell szállítani, megoldhatja a problémáját. Azt is megkérheti, hogy a csomagokat hagyják egy másik helyen, például egy hátsó ajtónál. Megkövetelheti azt is, hogy a csomagokat kézbesítéskor aláírják, így a csomagokat soha nem hagyják kívül.

Használhat olyan szolgáltatásokat is, mint Amazon napja hogy bizonyos napokon ütemezhesse a szállításokat, például azokon a napokon, amikor Ön nem dolgozik. Természetesen az Amazon Day szolgáltatás csak akkor érdemes, ha az Amazon-on keresztül rendel. Ha a csomagodat a UPS, FedEx, vagy a USPS, a csomagkövető menükön keresztül ütemezheti a szállításokat. Csak kattintson a nyomon követési számra a szállítási visszaigazoló e-mailben, és válassza ki, melyik napon szeretné kézbesíteni a csomagot.

Telepítsen egy biztonsági kamerát

A biztonsági kamerák hosszú utat tettek meg. A felhőalapú tárolás és a nagy sebességű internet megjelenésével könnyedén elérheti kamerája élő adatait vagy felvételeit telefonjáról. Ráadásul olyan népszerű intelligens biztonsági kamerák, mint a Arlo Pro vagy a Csengő videó csengő meglepően megfizethetőek, ezért nem kell feltörnie a bankot, hogy biztonságban tudja csomagjait.

Egy halom Amazon-doboz az első tornácon.
Julie Clopper / Shutterstock

Az intelligens biztonsági kamerák viszonylag megfizethetőek és könnyen használhatók, de végül a biztonsági kamerák akkor működnek a legjobban, amikor elriasztják vagy teljesen megállítják a csomagok tolvajait. A bűncselekmény videó bizonyítéka nagyszerű és minden, de nem szeretné, ha megkapná a levelét? Próbáljon a lehető legnyilvánvalóbbá tenni a biztonsági kamera létét. Akár egy olcsó, hamis biztonsági kamera hogy elriassza a tolvajokat.

Szállítson csomagokat munkahelyére vagy egy barátja házába

A csomagok biztonságának egyik legegyszerűbb módja, ha azokat a munkájába szállítja. Csak győződjön meg arról, hogy teljes neve és telefonszáma szerepel a szállítási címkén, és próbáljon meg további információkat adni, például irodai számokat vagy osztályokat. Ne feledje továbbá, hogy egyes vállalkozások nem képesek a levelek átadására. Próbáljon meg egy kis csomagot eljuttatni a munkahelyére, mielőtt veszélyeztetné a drága vásárlást.

Alternatív megoldásként szállíthat csomagot egy barátjának házához. Válasszon egy barátot, akinek rövid az útja vagy a sikeres szállítások története van, vagy kérdezzen körül, és nézze meg, van-e valamelyik barátjának postafiókja, amelyet megosztanak.

Vegye át csomagját egy szekrényből vagy egy kézbesítő központból

A biztonságos, távoli szállításokért nem kell fizetnie a postafiókért. Az Amazon csomagjait közvetlenül a Amazon Locker ingyen a fizetés során, feltéve, hogy Ön Prime ügyfél. A csomag megérkezése után kapsz egy ideiglenes PIN-kódot a gyors, 24/7 hozzáférés érdekében. Ezek a szekrények az egész országban találhatók, és valószínűleg van ilyen az otthona közelében.

Nyitott lakat kulccsal.
dnd_Project / Shutterstock

Természetesen csak az Amazon Locker alkalmazható az Amazon csomagokhoz. Alternatívaként megkérdezheti a USPS, UPS, vagy FedEx hogy csomagját legfeljebb öt napig kézbesítési központban tartsa. Kattintson a nyomon követési számra a kézbesítési visszaigazoló e-mailben, és válassza a „Tartsa a csomagomat” opciót (ez az opció néha a „Szállítási hely megváltoztatása” menüpontban található).

Használja az Amazon Key szolgáltatást házon belüli vagy autóban történő szállításhoz

Amazon Key furcsa ötlet, de ez egy egyszerű módja annak, hogy egyetlen csomagja sem tűnjön el. A legalapvetőbb szinten az Amazon Key csak egy szoftver, amely intelligens zárral és intelligens biztonsági kamerával párosul. Lehetővé teszi az ajtó gyors lezárását és kinyitását kulcskód, Alexa hangparancsok vagy ütemezett rutinok segítségével. Valahányszor kinyitják az ajtót, az Amazon Key értesítéseket küld és rövid videót rögzít.

Ha eddig nem jött rá, az Amazon Key rendszeren keresztül ideiglenes hozzáférést adhat a kézbesítő járművezetőknek otthonához. Csomagjai otthonába kerülnek, még akkor is, ha éppen nincsenek munkahelyen. Persze, gyanúsan hangzik, de az Amazon Key minden szállítást rögzít, és az Amazon alkalmazottainak valójában nincs okuk arra, hogy körülnézzenek otthonában, amikor tudják, hogy figyelik őket.

Egy kis extra nyugalom érdekében az Amazon Key-t kizárólag az Ön számára használhatja garázs vagy autó. Így senki sem megy közvetlenül a nappaliba csomagokat leadni.[ad_2]
Source link


22 Views 0 Ratings Rate it