Hogyan állíthatjuk meg a Microsoft 365 automatikus megújulását

Avatar Gadam | 2020.12.18. 53 Views 0 Likes 0 Ratings

53 Views 0 Ratings Rate it

Microsoft Office logók
Microsoft

Ha feliratkozik Microsoft 365 (vagy az Office 365), és úgy döntött, hogy nem neked szól, kikapcsolhatja az automatikus megújítást. Ez lehetővé teszi az Office-alkalmazások használatának folytatását az előfizetés lejártáig, de a jövőben nem terheljük meg újra.

Jelentkezzen be és kapcsolja ki az ismétlődő számlázást

A Microsoft 365 automatikus megújításának kikapcsolásához látogasson el a Office 365 bejelentkezés oldalon, és jelentkezzen be Microsoft-fiókjába.

A weboldal jobb felső sarkában kattintson a profilfotójára vagy a kezdőbetűire, és válassza a „Saját Microsoft-fiók” lehetőséget.

Kattintson a Saját Microsoft-fiók elemre

Alternatív megoldásként bejelentkezhet közvetlenül a Microsoft Account Services oldal.

A tetején lévő kék navigációs sávon válassza a „Szolgáltatások és előfizetések” lehetőséget. Kattintson a neve jobb oldalán található „Microsoft 365 szolgáltatások és előfizetések kezelése” elemre is.

Kattintson a Szolgáltatások és előfizetések elemre

A megújítást a képernyő tetején, valamint a képernyő fő részén láthatja az előfizetés neve alatt. Kattintson a „Kezelés” gombra a három hely bármelyikében.

Kattintson az előfizetéshez a Kezelés elemre

A „Fizetési beállítások” részben az ismétlődő számlázási szó mellett látja előfizetésének összegét. Jobb oldalon kattintson a „Módosítás” lehetőségre, és válassza az „Ismétlődő számlázás kikapcsolása” lehetőséget.

Kattintson a Módosítás gombra, és válassza az Ismétlődő számlázás kikapcsolása lehetőséget

Görgessen a következő oldal aljára, és válassza az „Ismétlődő számlázás kikapcsolása” lehetőséget.

Kattintson az Ismétlődő számlázás kikapcsolása elemre

Ha meggondolja magát, és újra szeretné engedélyezni a Microsoft 365 (vagy az Office 365) előfizetésének automatikus megújítását, kövesse a fenti lépéseket, és válassza az „Ismétlődő számlázás bekapcsolása” lehetőséget. Ezután egyszerűen kövesse az utasításokat a fizetés beállításához.

Megjegyzések az ismétlődő számlázás letiltásáról

  • Miután kikapcsolta az ismétlődő számlázást a Microsoft 365-előfizetéséhez, folytathatja az alkalmazások használatát az eredeti megújítási dátumig.
  • Ha nem látja az „Ismétlődő számlázás kikapcsolása” lehetőséget az előfizetésnél, de a „Mégse” lehetőséget látja, akkor választhatja a lemondást, visszatérítést kaphat a fel nem használt időre.
  • Ha az „Ismétlődő számlázás bekapcsolása” lehetőséget látja, ez azt jelenti, hogy az ismétlődő számlázás már ki volt kapcsolva.
  • Van Microsoft 365 Business-előfizetésed Családi vagy Személyes helyett? Meglátogatni a Microsoft 365 for Business oldalak az előfizetéssel, a megújítással és az ismétlődő számlázással kapcsolatban, mivel a lehetőségek eltérőek.

A Microsoft 365 egy fantasztikus szolgáltatás, de csak akkor, ha használja. Talán azt hitte, hogy rendszeresen használ olyan alkalmazásokat, mint a Word vagy az Outlook, és ez a A Microsoft 365 előfizetés nagyszerű vétel lenne. De ha egyik alkalmazást sem használja, akkor megtakaríthat néhány dollárt az automatikus megújítás kikapcsolásával és néhány ellenőrzésével Microsoft Office alternatívák.
Source link


53 Views 0 Ratings Rate it