Hogyan állíthatjuk meg a Microsoft 365 automatikus megújulását

Avatar Gadam | 2020.12.18. 61 Views 0 Likes 0 Ratings

61 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Microsoft Office logók
Microsoft

Ha feliratkozik Microsoft 365 (vagy az Office 365), és úgy döntött, hogy nem neked szól, kikapcsolhatja az automatikus megújítást. Ez lehetővé teszi az Office-alkalmazások használatának folytatását az előfizetés lejártáig, de a jövőben nem terheljük meg újra.

Jelentkezzen be és kapcsolja ki az ismétlődő számlázást

A Microsoft 365 automatikus megújításának kikapcsolásához látogasson el a Office 365 bejelentkezés oldalon, és jelentkezzen be Microsoft-fiókjába.

A weboldal jobb felső sarkában kattintson a profilfotójára vagy a kezdőbetűire, és válassza a „Saját Microsoft-fiók” lehetőséget.

Kattintson a Saját Microsoft-fiók elemre

Alternatív megoldásként bejelentkezhet közvetlenül a Microsoft Account Services oldal.

A tetején lévő kék navigációs sávon válassza a „Szolgáltatások és előfizetések” lehetőséget. Kattintson a neve jobb oldalán található „Microsoft 365 szolgáltatások és előfizetések kezelése” elemre is.

Kattintson a Szolgáltatások és előfizetések elemre

A megújítást a képernyő tetején, valamint a képernyő fő részén láthatja az előfizetés neve alatt. Kattintson a „Kezelés” gombra a három hely bármelyikében.

Kattintson az előfizetéshez a Kezelés elemre

A „Fizetési beállítások” részben az ismétlődő számlázási szó mellett látja előfizetésének összegét. Jobb oldalon kattintson a „Módosítás” lehetőségre, és válassza az „Ismétlődő számlázás kikapcsolása” lehetőséget.

Kattintson a Módosítás gombra, és válassza az Ismétlődő számlázás kikapcsolása lehetőséget

Görgessen a következő oldal aljára, és válassza az „Ismétlődő számlázás kikapcsolása” lehetőséget.

Kattintson az Ismétlődő számlázás kikapcsolása elemre

Ha meggondolja magát, és újra szeretné engedélyezni a Microsoft 365 (vagy az Office 365) előfizetésének automatikus megújítását, kövesse a fenti lépéseket, és válassza az „Ismétlődő számlázás bekapcsolása” lehetőséget. Ezután egyszerűen kövesse az utasításokat a fizetés beállításához.

Megjegyzések az ismétlődő számlázás letiltásáról

  • Miután kikapcsolta az ismétlődő számlázást a Microsoft 365-előfizetéséhez, folytathatja az alkalmazások használatát az eredeti megújítási dátumig.
  • Ha nem látja az „Ismétlődő számlázás kikapcsolása” lehetőséget az előfizetésnél, de a „Mégse” lehetőséget látja, akkor választhatja a lemondást, visszatérítést kaphat a fel nem használt időre.
  • Ha az „Ismétlődő számlázás bekapcsolása” lehetőséget látja, ez azt jelenti, hogy az ismétlődő számlázás már ki volt kapcsolva.
  • Van Microsoft 365 Business-előfizetésed Családi vagy Személyes helyett? Meglátogatni a Microsoft 365 for Business oldalak az előfizetéssel, a megújítással és az ismétlődő számlázással kapcsolatban, mivel a lehetőségek eltérőek.

A Microsoft 365 egy fantasztikus szolgáltatás, de csak akkor, ha használja. Talán azt hitte, hogy rendszeresen használ olyan alkalmazásokat, mint a Word vagy az Outlook, és ez a A Microsoft 365 előfizetés nagyszerű vétel lenne. De ha egyik alkalmazást sem használja, akkor megtakaríthat néhány dollárt az automatikus megújítás kikapcsolásával és néhány ellenőrzésével Microsoft Office alternatívák.[ad_2]
Source link


61 Views 0 Ratings Rate it