Hogyan engedélyezhetem a Google Chrome Flags alkalmazást a béta funkciók teszteléséhez

Avatar Gadam | 2020.12.23. 69 Views 0 Likes 0 Ratings

69 Views 0 Ratings Rate it

Google Chrome logó

A Google Chrome böngésző rengeteg nagyszerű funkcióval rendelkezik, de sok közülük alapértelmezés szerint nem érhető el. A Chrome „zászlók” engedélyezhetik a kísérleti és a béta funkciókat, ha tudja, hol találja meg őket. Meglepően könnyű megtenni.

A Google gyakran tesz funkciókat zászlók mögött mielőtt készen állnak a főműsoridőre. Néha ezek a funkciók stabil kiadásokhoz vezetnek, de figyelmeztetés nélkül eltűnhetnek. Ez a kísérleti és béta funkciók használata.

ÖSSZEFÜGGŐ: A legjobb Chrome-jelzők a jobb böngészés érdekében

A különböző platformokhoz is rendelkezésre állnak zászlók. Például vannak bizonyos zászlók a Chrome-hoz az Android-on, a Chrome-hoz a Windows-on stb. A jelzők engedélyezésének folyamata nagyon egyszerű.

Figyelem: Ezek a funkciók okból nem mindenki számára elérhetőek. Lehet, hogy nem működnek megfelelően, és negatívan befolyásolhatják a böngésző teljesítményét. Engedélyezze a megjelöléseket saját felelősségére.

Először nyissa meg a Chrome böngésző eszközén. A zászlók szinte minden platformon elérhetők a Chrome számára, beleértve a Windows, Mac, Linux, iPhone, iPad és Android operációs rendszereket is.

Ezután írja be chrome://flags a címsávba, és nyomja meg az Enter billentyűt.

menjen a króm zászlók oldalra

Most a „Kísérleti” címet viselő oldalon lesz. Két oszlopra oszlik: Elérhető és Nem elérhető. Görgetheti az „Elérhető” listát, vagy kereshet egy adott zászlót.

króm zászlók keresés

Ha talál egy bekapcsolni kívánt zászlót, válassza a legördülő menüt (általában „Alapértelmezett”.) És válassza az „Engedélyezve” lehetőséget.

Jelölés engedélyezéséhez válassza a legördülő menü Engedélyezve elemét.

A jelző engedélyezése után a módosítás végrehajtásához újra kell indítania a böngészőt. Az újraindítás előtt engedélyezhet több zászlót. Kattintson a kék „Újraindítás” gombra, ha készen áll.

indítsa újra a krómot

Ennyi van benne. Belépett a böngésző testreszabásának nagyobb világába. Most menjen ki, és tesztelje a potenciálisan várható Chrome-funkciókat!
Source link


69 Views 0 Ratings Rate it