Hogyan harcolj barátaiddal a „Pokémon kard és pajzs” alatt

Avatar Gadam | 2020.12.13. 60 Views 0 Likes 0 Ratings

60 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

A "Pokémon kard és pajzs" logó és karakterek.
Nintendo

Pokémon kereskedése barátaival Pokémon kard és pajzs csak egy olyan tevékenység, amelyet együtt élvezhetsz – te is harcolhatsz egymással! Ismerje meg, hogyan lehet Pokémon csatát indítani Kard és pajzs Y-comm funkció.

Három különböző típusú online csata létezik (mindegyikhez Nintendo Online előfizetés szükséges): egyszemélyes, kettős és többjátékos csaták. Az egy- és kettős csaták kétjátékos csaták, míg a többjátékos csatához négy játékosra lesz szükség.

Ha egyjátékos csatát választ, mindkét játékos egy-egy Pokémonot küld ki a pártjából. Ha kétszemélyes csatát választ, mindkét játékos egyszerre két Pokémonot küld ki a pártjából, ami hatékonyan növeli a nehézségi szintet.

kard és pajzs pokemon kettős csata

Miután a játékon belül a 2. útvonalra lépett, hozzáférhet az Y-comm szolgáltatáshoz, amely megnyitja a hozzáférést a Pokémon kard és pajzs világegyetem, beleértve kereskedés és Pokémon csatákat kezdeni a barátaival.

Ha attól tartasz, hogy barátod magasabb vagy alacsonyabb szintű, ne izgulj – minden Pokémon csatában résztvevő játékos Pokémonját szinkronizálja az 50-es szintre.

ÖSSZEFÜGGŐ: A Pokémon kereskedelme a „Pokémon karddal és pajzssal”

Miután eldöntötte, melyik csatatípusban szeretne részt venni, nyissa meg az „Y-comm Menu” menüpontot a jobb oldali Joy-Con vezérlő „Y” gombjának megnyomásával, majd nyomja meg a „+” gombot az internethez való csatlakozáshoz . Minden résztvevő versenyzőnek szüksége lesz a Nintendo Online előfizetés és egy internetkapcsolat a továbbhaladáshoz

Ha helyben szeretne játszani, kapcsolatba léphet barátja és Ön között az „Y-Comm menüben” a „Link csata” opció kiválasztásával. Az Y-Comm menübe a jobb Joy-Con vezérlő „Y” gombjának megnyomásával lehet elindítani, bármikor Pokémon kard és pajzs a kapcsolón.

Az Y-Comm menü.

Internet kapcsolat szükséges a barátokkal való játékhoz, akik nincsenek a közelben. Ha az „Y-Comm Menu” meg van nyitva, nyomja meg a jobb + Joy-Con vezérlő „+” gombját az internethez való csatlakozáshoz. Miután csatlakozott az internethez, válassza az „Y-Comm Menu” menüben a „Link Battle” lehetőséget, majd a jobb oldali Joy-Con vezérlőn nyomja meg a „+” gombot egy kapcsolati kód beállításához.

Önnek és barátjának ugyanazt a nyolcjegyű kódot kell begépelnie, hogy kapcsolatba léphessenek és egymással harcoljanak. Miután beállította a kódot, zárja be a menüt, és várja meg a csatlakozást. A kód beállítása gyakran gyorsabban összeköti a partnereket, de ez felesleges, ha a harci partner a közelben van.

ÖSSZEFÜGGŐ: Mit tartalmaz a Nintendo Switch online előfizetés?

A választott nyolcjegyű kód nem számít – teljesen véletlenszerű lehet. Miután eldöntött egy kódot, erősítse meg azt a Joy-Con vezérlő A gombjának megnyomásával. Ha a harci opciók egyikét választja, és nem először állít be linkkódot, akkor egy véletlenszerű játékossal párosul, aki véletlenszerűen véletlenszerű csatát keres.

A kiválasztáshoz nyomja meg az A gombot "rendben" és erősítse meg nyolcjegyű kódját.

Miután beállította a linkkódot és kiválasztotta a csatatípust, átirányít az Y-Comm menübe. A Pokémon csata megkezdéséhez feltétlenül ossza meg ismerőseivel a kódot. Ha meg akarja mondani a Pokémon csatát, bármikor megteheti, ha kiválaszt egy másik lehetőséget az Y-Comm menüből.

Miután a játék megfelel valakinek, kiválaszthatja, hogy melyik Pokémonot szeretné elhelyezni a csatatéren, akár a partijából, akár a PC-ből. Csataszabályokat is beállíthat – választhatja, hogy mindenki Pokémonját szinkronizálja 50-vel, vagy szinkronizálatlanul kezdheti a csatát.

kard- és pajzscsata szabályai

Miután eldöntötte a csataszabályokat, nyomja meg a jobb oldali Joy-Con „A” gombját a megerősítéshez, és a Pokémon kiválasztási képernyőre kerül. Ezen a képernyőn választhatja a jelenlegi partija Pokémonjának használatát, vagy összeállíthat egy csapatot a játékon belüli Pokémon Rotom PC-ből, így kiválaszthatja a birtokában lévő Pokémonokat.

Ha úgy állítja be a szabályokat, hogy az összes Pokémon 50-es szintre álljon, minden választott Pokémon (beleértve az ellenfél csapatát is) 50-re áll. Láthatja azt a Pokémonot is, amelyet barátja választott (bal oldalon).

kard és pajzs válaszd a harci csapatot2

Válassza ki a csapatát, és erősítse meg a jobb oldali Joy-Con vezérlő „A” gombjának megnyomásával, hogy folytassa az utolsó képernyőt. Ezen a képernyőn bármilyen last-minute változtatást elvégezhet. Ha készen áll, nyomja meg az „A” gombot a Pokémon csata megkezdéséhez.

kard és pajzs kezdi meg a harcot

Egy aréna jelenik meg, és megkezdődik a csata. Nincs díjazás, ha Pokémon-csatában megverte barátait (kivéve a kérkedési jogokat), és a csata végén választhatja, hogy ugyanazon szabályrendszerrel vagy más csataszabályokkal hajt végre visszavágót.

kard és pajzs visszavágó

Ha nem érdekel egy másik meccs, nyomja meg a „B” gombot a jobb Joy-Con vezérlőn a kapcsolat megszakításához. Rengeteg lehetőség közül választhat, hogy fel akar-e mászni a csatastadion ranglistájának tetejére, vagy csak szórakozik barátaival Pokémon kard és pajzs.



[ad_2]
Source link


60 Views 0 Ratings Rate it