Hogyan hozhatunk létre dátum és idő bonyodalmakat az Apple Watch számára

Avatar Gadam | 2020.12.20. 76 Views 0 Likes 0 Ratings

76 Views 0 Ratings Rate it

Khamosh Pathak

Az Apple Watch nagyszerű okosóra, de nem a legjobb időmérő. Míg az Apple kezdetleges dátum- és időmodulokat kínál, érdemes létrehoznia saját komplikációit, amelyek jól illenek a beállításokhoz.

Vegyük például az Infographic óraszámlapot. Valószínűleg a legjobb Apple Watch arc mert egyszerre nyolc komplikációt használ, és ez analóg módon mutatja az időt. De ha digitális formában szeretné látni az időt, akkor csak egy helyre teheti, és akkor is megmutatja a másodpercek számát (ami meglehetősen zavaró lehet).

Hozzon létre egy komplikációt az iPhone Watchsmith alkalmazásával

Az ingyenes Watchsmith alkalmazás segítségével meglehetősen egyszerűen létrehozhatja saját digitális órai szövődményeit. Az alábbiakban láthatja a különbséget az alapértelmezett időbeli bonyolultság (balra) és a különbség között, amelyet a Watchsmith alkalmazással hozunk létre (jobbra).

Amint észrevehette, az alapértelmezett Time bonyodalom az analóg óramutatók mögött rejtőzik. Az egyéni komplikáció automatikusan beáll.

Órás egy egyedi bonyodalom készítő alkalmazás. A Widgetsmith fejlesztőjétől származik, amelyet felhasználhat hozzon létre egyedi otthoni képernyő widgeteket az iPhone készülékhez.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan hozhatunk létre egyedi widgeteket iPhone-on

Először töltse le és nyissa meg a Órás alkalmazást az iPhone-on. Itt ellenőrizze, hogy felülről van-e kiválasztva az „Összes karóra” opció. Most böngészhet az összes rendelkezésre álló komplikációs lehetőség között.

Ebben a példában az „Infograph Top” bonyolítást fogjuk használni egyetlen olyan bonyodalom létrehozásához, amely megmutatja a dátumot és az időt is. Ha akar, használhat másfajta komplikációt is.

Érintse meg a „Komplikáció hozzáadása” gombot. Most érintse meg a „Kör” szövődmény ikont.

A következő oldalon érintse meg az „Alapértelmezett” gombot.

Itt görgessen lefelé, és válassza az „Idő” részben az „Óra és perc” lehetőséget.

A következő szakaszok használatával testreszabhatja a betűtípust, a felső színt, az alsó és a háttér színét. A „piros” felső színnel, a „decimális” betűkészlettel, a „fehér” alsó színnel és a „fekete” háttérszínnel megyünk.

Miután végzett a testreszabással, érintse meg a „Vissza” gombot.

Érintse meg a fent található „Mentés” gombot.

Most érintse meg a „Keretszöveg” opciót.

Itt érintse meg az „Alapértelmezett” gombot az előlap szövegének testreszabásához.

A „Stílus” részben válassza a „Nap és dátum” lehetőséget, majd érintse meg a „Vissza” gombot.

Most érintse meg a fent található „Mentés” gombot.

A komplikációja készen áll.

Adjon hozzá testreszabott komplikációt a Watch Face-hez

Itt az ideje áttérni az Apple Watch-ra. Adja hozzá az Infograph óramintát, vagy váltson rá és érintse meg és tartsa lenyomva az óra számlapját. Itt kattintson a „Szerkesztés” gombra az órarész testreszabási képernyőjéhez való belépéshez.

Csúsztassa balra a „Komplikációk” szakaszhoz lépéshez, majd érintse meg az „Infographic Top” szövődményt.

Itt a Digital Crown segítségével lépjen a „Watchsmith” alkalmazás szakaszhoz, és válassza ki a fenti szakaszban létrehozott komplikációt.

Mostantól a szerkesztési képernyőn látni fogja az összeállítást. Az óra elmentéséhez egyszerűen nyomja meg a Digital Crown gombot.

És ez az, komplikációja készen áll. Valahányszor felemeli a csuklóját, az Infograph óraszám tetején látható a dátum és az idő.

Amint azt a tetején említettük, a Widgetsmith szövődmény automatikusan elmozdítja a számjegyeket, így továbbra is olvashatja azt az időt, amikor az óra vagy a percmutató fölötte van (amint az az alábbi képernyőképeken látható).


Új az Apple Watch számára? Szerezd meg a a legtöbbet kihasználva tippjeink és trükköink segítségével!

ÖSSZEFÜGGŐ: 20 Apple Watch-tipp és trükk, amelyeket tudnia kell
Source link


76 Views 0 Ratings Rate it