Hogyan kell játszani a „Fortnite” -t egy régebbi számítógépen

Avatar Gadam | 2020.12.16. 54 Views 0 Likes 0 Ratings

54 Views 0 Ratings Rate it

Val vel több mint 350 millió játékos, Fortnite a játék egyik legnagyobb franchise-ja, és e siker nagy részét hozzáférhetőségének köszönheti. A játék ingyenesen letölthető és lejátszható minden nagyobb konzolon, sok okostelefonon, az összes Windows PC-n és Mac-en (nagy figyelmeztetésekkel). Még elavult hardverű, gyengébb számítógépek is működhetnek Fortnite játszható állapotban –de Epicnek van csak új grafikus opciókat adott hozzá, amelyek még a burgonya PC megbízható teljesítmény elérése.

Teljesítmény mód

Fortnite-é az új „Teljesítmény” megjelenítési mód egyszerűsíti a játékon belüli grafikus beállításokat a magasabb képkockasebesség elérése érdekében. A játék nem tűnik annyira részletesnek, de ha a számítógéped már küzd a futtatásával, akkor a keretsebesség növekedni fog Fortnite sokkal kellemesebb játszani.

Íme néhány példa a növelje a régebbi PC-ket teljesítmény mód, az Epic szerint:

Fortnite automatikusan javasolja a teljesítmény mód használatát, ha észreveszi, hogy a számítógép alkatrészei az alsó végén vannak, de a játékosok be is kapcsolhatják az új módot vagy ki a játékban beállítások menü alatt Videó> Speciális grafika> Rendering mód.

Eltávolítás Fortnite-é HD textúrák az Epic Games alkalmazásban

Egy másik probléma, amellyel a régebbi számítógépek szembesülnek val vel Fortnite nagy telepítési mérete. Az Epic nemrégiben 90 GB-ról 31,71 GB-ra csökkentette a számítógépen a lemezterületigényt, de a játékosok most dönthetnek a törlés mellett Fortnite-é nagy felbontású textúrák az Epics Games alkalmazás telepítési mappájából.

Bár ez tovább csökkenti a vizuális minőséget, az eredmény a sokkal kisebb telepítési méret.

Illusztráció a Fortnite jobb futtatásához egy régebbi számítógépen című cikkhez

Pillanatkép: Brendan Hesse

Amint az a képernyőképen látható, a HD textúrák kikapcsolása csökken Fortnite-é szükséges lemezterület 31,71 GB-ról mindössze 16,81 GB-ra. Ez majdnem fél az aktuális telepítés mérete, és a játék PC-n igényelt 90 GB-os töredéke. Így több hely marad a merevlemezen, és az is lesz csökkentse a játék telepítési idejét, és potenciálisan, vágott betöltési idők.

Eltávolíthatja Fortnite-é HD textúrák az Epic Games alkalmazásban a PC-n:

  1. Menj a „Könyvtár” fülre
  2. Kattintson a három pont gombra a mellett Fortnite és válassza ki „Lehetőségek.”
  3. Az opciók képernyőn törölje a jelölést a jelölőnégyzetből „Nagy felbontású textúrák”.
  4. Kattintson a gombra „Alkalmaz” és várja meg, amíg az alkalmazás frissíti a telepítési mappát.

Újrabármikor telepítse a textúrákat rea „Nagy felbontású textúrák” opció ellenőrzése.

Más elkészítési módok Fortnite jobban játszhat a régi PC-ken

Lejátszás teljesítmény módban és eltávolítás Fortnite-é HD textúrák készítik Fortnite fuss jobban, de a játék teljesítményének javításának legjobb módja az, ha befektetsz néhány hardverfrissítésbe.

Ezeknek a frissítéseknek nem kell megjelenniük drága új GPU-k vagy teljes játékgépek építése; még a kis fejlesztések is változhatnak.

Az Epic a régebbi hardverfrissítésre ajánlja a felhasználókat legalább 6 GB RAM-ra (a 8 GB a legjobb), és a játékot belső SSD-re kell telepíteni, ha a számítógépük vagy laptopjuk támogatja. Ezek viszonylag minimális frissítések, amelyek segíthetnek Fortnite look – és fussegy kicsit jobb.

[[Engadget]


Source link


54 Views 0 Ratings Rate it