Hogyan készítsek kémeket az üvegekért

Avatar Gadam | 2020.12.12. 48 Views 0 Likes 0 Ratings

48 Views 0 Ratings Rate it

Összeálltam a New® márkákkal, a Ball® Fresh Preserving Products gyártókkal hogy 2 barkácsolási oktatóanyagot osszon meg üvegek segítségével.

Az ünnepek itt vannak a sarkon, és az I Spy tégelyek fantasztikus ajándékot jelentenek minden gyerek számára az életedben. Tökéletes autóutakhoz, vagy a jelenlegi kedvenc használatomhoz: a titkos vacsora készítő fegyverem. (Igen, jól olvastad!)

Itt az üzlet. Az 5 I Spy tégelyt egy polcon tartom, amelyet a gyerekek nem érhetnek el a nappalinkban. Természetesen, mivel az üvegek nem állnak könnyen rendelkezésre, a gyerekek folyamatosan akarják őket! Rutin lett, hogy amikor 16:00 körül kezdek együtt vacsorázni, harapnivalót kapnak, és mind az 5 I Spy üveg megjelenik a konyhapulton. Buli van a konyhában.
Hogyan készíthetek I Spy Jars for Kids

Hogyan jutottunk 5 I Spy korsóhoz, kérdezed? Welp, az első 2 általános I Spy tégely volt, ahol apró dolgokat találsz, például google szemeket, színes gombokat és „M” betűt. 2-et kellett készítenem, mivel 2 gyerekem van. De Maxwell annyira jól érezte magát, amikor megtalálta a betűket, és úgy döntöttem, hogy felkorbácsolok egy harmadik I. kémedényt, kifejezetten az ábécé számára. Egy Ball® Sharing Jar-t használtam, és hozzáadtam az ábécé mind a 26 betűjét. Psst … tudtad, hogy minden megvásárolt Sharing Jars csomagért a Newell Brands 4 ételt adományoz a Feeding America együttműködésével!

A 4. I Spy tégely azért történt, mert olyan Ball® Mini üvegek, amelyek tökéletesek voltak a „Maxwell” néven I Spy jar. Arról nem is beszélve, hogy valóban későn kezdi el írni a nevét. Miután jobban belegondolt, Maxwell valójában még jobban szereti a számokat, mint a betűket, ezért nekem is neki kellett készítenem egy szám I-Spy tégelyt.

És akkor volt 5 I Spy edény. Sajnálom, nem sajnálom ?

Hogyan kell elkészítenem a kémeket:

Hogyan készítsek kémeket az üvegekért:

Először Maxwell kifestette az üvegek fedelét. Egy ecsetet használt, és több színnel ment a városba. Lehet, hogy segítettem neki néhány fedelet kifesteni.

Kémeket kémlek gyerekeknek

Maxwell a fedélen dolgozik Labda® mini tégely lent! Ez az egyetlen üveg, amely egy peice fém fedéllel rendelkezik.

Hogyan készítsek egy I Spy Jar-t

Itt az ideje, hogy összerakjuk az I Spy tégelyeket! Még tölcsért sem használtam, mivel az üvegek pereme szép és széles. A rizst egyenesen a táskából öntöttem az üvegbe. Az általános I Spy tégelyekhez kb. Az egyharmadát töltöttem meg az üveget rizzsel, majd adtam hozzá néhány csecsebecsét, hinti, további rizst. Folytattam a rizs, a csecsebecsék, a hinti rétegezését, amíg kb. Egy centi szabad helyem maradt az üveg tetején. Az egy hüvelyknyi tér az üveg tetején a legfontosabb rész! Ez lehetővé teszi a rizs és a csecsebecsék mozgását, hogy az összes dolgot „kémkedhesse”.

Csecsebecsék ötletek az I Spy Bars-hoz:

 • Kis műanyag állatok
 • Gombok
 • Törött ékszerek
 • Scrabble betűk
 • Hiányzó puzzle darabok
 • Zsírkréta
 • Matricák / Ha van 2 ugyanaz a matrica, ragassza magához, hogy kétoldalas legyen.
 • Színes pom pom
 • Google szem
 • Gémkapocs
 • Születésnapi gyertyák
 • Színes fonaldarabok
 • Csak nézzen be abba a szemetes fiókba!

DIY játékok gyerekeknek

A nem általános I Spy üvegeknél ezeket a kezemben lévő kártyakészlet-számokat és levél matricákat használtam. Ragasztottam magukra a matricákat, hogy a levél kétoldalas legyen. Ha nem lettek volna kéznél ezek, valószínűleg rendeltem volna valamit ezekhez hasonló az Amazon-on.

I Kém matricák

Miután az üvegeket megtöltötték rizzsel és finomságokkal, az utolsó lépés az, hogy indexkártyával készítjük el az üveg belsejében található listát. Helyezze a lapos fém fedelet lefelé egy mutatóra, és kövesse a kört. Ezután vágja ki a kört ollóval. Használja ezt a kört arra, hogy megírja, mi található az egyes üvegek belsejében! Amint az alább látható, az 5 üvegemből 3-nál csak ezt tettem! Az ábécésüveghez divatos lettem, és több színű indexkártya kört festettem. A mini „Maxwell” tégelyhez hagytam, hogy Max kifesse a fedelet, és a tetejére nyomtam a „Maxwell” -t. Nincs rossz módszer erre a részre!

I Kém befőttesüvegek gyerekeknek

Itt van még egy lövés a fedelekről.

Diy I kém üvegek rizzsel

Olyan szórakoztató, igaz ?! Mit gondolsz, meddig maradnak különlegesek az I Spy korsók, és továbbra is a titkos fegyvert készítő vacsorám leszek ?!

DIY i Spy üvegek gyerekeknek

DIY I Spy üvegek

Mit szeretsz befőttesüvegekkel készíteni? Szívesen hallanám …
Source link


48 Views 0 Ratings Rate it