Hogyan készítsünk nagy fali tükröt a régi ablakkeretek újrarendezésével

Avatar admin | 2021.06.22. 16 Views 0 Likes 0 Ratings

16 Views 0 Ratings Rate it

Mit tehet azokkal a régi ablakkeretekkel, amelyeket eldobva láthat az út szélén lévő kukában? Sok dekorációs ötlet van a régi ablakkeretek vagy ablakszárnyak használatával, mit szólna ahhoz, ha kettőt használnánk egy nagy tükör létrehozásához, amely otthon vagy otthonában egy falat vagy szobát hangsúlyoz.

A.-Ről szóló bejegyzésem után modern művészet, amelyet driftfa felhasználásával készítettem a tóból kaptam néhány kérdést az előcsarnokban lévő tükörről, amely néhány fotón látható.

modern művészet driftfa és fa raklap alkatrészeinek felhasználásával

Ezt a tükröt több mint 20 éve hoztam létre két eldobott fa ablakkeret / szárny és egy díszes oromzat felhasználásával, de soha nem tettem közzé, hogyan készítettem el.

Díszítő ötlet régi ablakkeretekkel az előcsarnokban. Használjon egyet vagy többet egy nagy dekoratív tükör elkészítéséhez.

A blogom archívumában keresgélve találtam egy bejegyzést, amelyen fénykép volt a tükörről, amikor szétszedtem a tükröt, hogy kifestem a falat.

Készítsen dekoratív tükröt két régi fa ablakkeret szárny segítségével.

Soha senki sem találta volna meg, még akkor sem, ha rákeresik a kifejezésre tükör vagy régi fa ablakkeretek, úgy gondoltam, ideje frissíteni a bejegyzést, hogy bemutassam és elmagyarázzam, hogyan hoztam létre a magas tükröt.

Ötlet díszítése fa ablakkeretek használatával Muntins-szal

A kifejezést használom „Fa ablakkeretek”, de „Fa ablakszárnyak” illik és így is van „Régi fa üvegszekrény ajtók” mindegyik muntinnal (az üveg közötti rudak, amelyek a rácsmintát alkotják).

Az 1990-es években népszerű volt a kidobott fa ablakkeretekkel vagy szárnyakkal történő díszítés. Tetszett a klasszikus rácsok megjelenése üvegben, és ezek felhasználásával jó néhány dekorációs kiegészítőt készítettem.

Mit lehet kezdeni egy régi fa ablakkerettel? Készítsen dekoratív tükröt. További dekorációs ötletek a régi ablakkeretek segítségével

Még mindig szeretem használni őket, mivel építészeti szempontból fontos darabokat adnak hozzá, ahol nincs. Ezek ingyen is megtalálhatók, ha az út szélén lévő kukában találja őket. 🙂

Nagyon sokféleképpen lehet dekoratívvá tenni a moderntől a parasztházig, egészen a palatáblákig, faliképekig, asztalokig stb.

Hol talál régi fa ablakszárnyakat vagy kereteket?

Amikor a háztulajdonosok új ablakokkal frissítik otthonukat, a régi fa ablakkereteket eldobják. Megtaláltam az enyémet az útszéli kukákban, de megtalálhatja és megvásárolhatja az építészeti mentőudvarokon és bolhapiacokon.

Előcsarnok karácsonyra díszített nagy tükörrel a falon, amely két régi fa ablakkeret felhasználásával készült.

A lakberendezési tárolómban van néhány méret a fa ablakkeretekből és az üveg muntin szekrényajtókból, és soha nem tudtam elválni tőlük. Az évek során minden dekorációs tisztításomat végigcsinálták.

A régi, fából készült üveg homlokzati konyhaszekrény, amelyet az út szélén találunk, falművészet lesz az otthonban.

Előző otthonomban egy szomszéd újjáépítette a konyháját, és megtaláltam ezt az üvegszekrény ajtaját a ház előtti járdán. Chippy fehérre festett felület volt rajta.

Az 1990-es évek elején művészetként használtam egy porszobában. Tisztítottam és kékre festettem. Három dekoratív fa rátétet is felvettem, amelyeket arannyal festettem. Egy könyv illusztrációit ragasztottam a keret minden szakaszának hátuljába.

A megjelenés most beleférhet a „Nagyi elegáns” díszítő stílus, amely egyre népszerűbb. 🙂

Őszi koszorú a kandallón, kék színű, újrafestett régi fa ablakkerettel a háta mögött.

20+ évvel később az üvegszekrény ajtaja továbbra is kék, de levettem az arany rátéteket, és ezzel létrehoztam a őszi kandalló valamint a tavaszi kandalló egy év.

Pirosra festett Muntin üveg és fa ablakszárny, amelyet karácsonyi dekorációként használnak a kandalló kandallóján.

Én hoztam létre ez az ünnepi kandalló egy nagy ablakkeretet használva. Vörösre festettem, hozzáadtam néhány dekorációs tárgyat és állványt készítettem hozzá, hogy egyenesen maradjon.

Díszítő ötletek a régi ablakkeretekhez. Használja a kandalló kandalló dekorációjának háttereként.

Alig néhány hete levettem róla a vörös festéket, és újra felhasználtam az alkotáshoz a nyári kandallóm. Ezúttal nincs állvány, a fa ablakkeret egyszerűen a kőfalnak támaszkodik.

Télre tervezett kandalló egy kis fa ablakkerettel, amelyet fekete és arany színnel festettek.

Kicsi fa ablakkeret használható akcentusként. Amint láthatja, hozzáadtam az arany applikációkat, hogy hagyományosabb megjelenést kapjon.

Hogyan kell használni a díszített ablakszárnyat dekoratív kandallóképernyő készítéséhez.
Ablakszárny kandallótűzhely burkolat. A piszkos tűztér területének elrejtése.

Jelenleg egy nagyon nagy, négyzet alakú fa ablakkeretet keresek, amelyből a kandalló ernyő / fedél hasonló az előző házamban készített kicsihez.

A jelenlegi otthonom kandallójában a kandalló nyílása nagyon nagy, és nem találok elég nagy előre elkészített képernyőt, ezért újra barkácsolnom kell.

Mint tudod mondani, rengeteg dekorációs futásteljesítményt kaptam abból, hogy az ablakkereteket a dekorációmban használtam, és még nem fejeztem be!

Ezen a héten azon dolgozom, hogy a jelenleg a kandallómon csípjek. Ezt megosztom egy következő bejegyzésemben.

Hogyan készítsünk nagy tükröt két vagy több fa ablakkeret használatával

A tükröm elkészítéséhez használt minden ablakkeret / ablakszárny 32 “széles x 25” magas, hogy a tükör teljes mérete: 32 “x 50”.

Adjon hozzá 6 “-ot a gipsz díszdíszítmény magasságához, és a tükröm teljes magassága 56” magas.

Létrehozhat egy magasabb vagy szélesebb tükröt, ha tetszőleges számú tükröt helyez el a falon.

Két dekoratív oromfal a régi fa ablakkeretek díszítéséhez.

Ami az ablakszárny tükröm dekoratívabbá tette, az volt, hogy a tetején olyan vakolat oromfalat használtam, mint amilyen a fenti fotón látható.

Az oromfala gipszből készült. Még az 1980-as években vettem a Wacamaw fazekasságban, Myrtle Beach, SC. Az üzlet már nem foglalkozik üzleti tevékenységgel, de gipsz vagy uretán oromzatokat vagy építészeti vitézkedések amelyek ugyanolyan szélesek, mint az ablakszárny online, bolhapiacok vagy építészeti mentőudvarok.

szükséges kellékek:

 • 2 fa ablakkeret muntinnal
 • Dekoratív oromfal, amely azonos szélességű vagy rövidebb, mint az ablakkeretek
 • Festék és ecset festeni fa ablakkeret
 • Eredeti üveg cseréje esetén:
  • Tükrök egyedi kivágással az ablakkeret egyes üvegszakaszainak méretére – 12 kellett
  • Védőszemüveg és kesztyű az eredeti üveg eltávolításakor
  • Üvegezési pontok üveghez vagy Üvegezés Putty

Könnyebb lehetőség a tükör megjelenésének hozzáadására

Ha az eredeti üveg cseréje egyedi kivágású tükrökkel túl munkaigényes az Ön számára, van egy másik lehetőség, amely sokkal könnyebb tükört létrehozni egy ablakszárny segítségével.

Ha az ablakkeretben / szárnyban lévő üveg jó állapotban van, akkor tükörfesték segítségével permetezheti az üveg hátsó oldalát, hogy megteremtse a tükör kinézetét.

Ezt tettem, amikor ezt készítettem kandalló nyílás fedél.

két legjobb spray-festék, amely utánozza a tükör megjelenését.

Csak két tükörfesték van, amelyekről tudom. Mindegyik kissé eltérő tükörhatást produkál.

 • Rust-Oleum speciális tükörhatású spray a festék az egyetlen olyan festék, amelyet speciálisan a tökéletes tükörfény kialakításához fejlesztettek ki.
 • Krylon keresősüveg a festékszóró ugyanúgy működik, mint a Rustoleum festék, de a tükör felülete öregnek tűnik.

A tükörszerű spray-festék használata: Jól tisztítsa meg az üveg hátulját és hagyja megszáradni. Ezután az üveg hátoldalát szórja be az ablakkeretre egy vékony réteg spray-vel. Gyorsan szárad, így körülbelül tíz perc múlva láthatja, hogy szüksége van-e újabb rétegre.

Hogyan alakíthatjuk át a fa ablakkereteket tükörré

Ha az eredeti üveget egyedi vágású tükrökkel cseréli:

 1. Festse a fa ablakkereteket és az oromfalat, majd szárítsa meg.
 2. Sima felületen távolítsa el az üveget az ablakkeretek minden részéről biztonsági googlokkal és kesztyűvel, ügyelve arra, hogy maradjon szilánk a muntinok körüli betétekben.
 3. Mérje meg az egyes szakaszokat a muntinok között, és a tükröket méretre vágja le egy helyi lemezüzemben.
 4. Helyezze az ablakkeretet arccal lefelé, majd a hátsó oldalra, helyezze az egyes tükröket az egyes részekbe úgy, hogy a tükör oldalai lefelé nézzenek.
 5. Használjon üvegezési pontokat (megtalálható a boltban) vagy üvegező gitt vagy mindkettő a tükrök rögzítéséhez az ablakszárnyak hátulján.

Hogyan függesszünk fel két régi ablakot egy magas tükör létrehozásához

szükséges kellékek:

Új ötletek a régi ablakkeretek használatához. Használjon velük egy magas tükröt az előtérbe és az előtérbe.

Az ablakkereteket és a felső oromfalat külön-külön felakasztják.

Két lehetőség az ablakkeretek falra akasztására

Fúrófej és EZ gipszkarton horgonyok használata:

 1. Minden ablakkeret hátoldalán használjon 5/8 “-os fúrófejet, és fúrjon egy furatot körülbelül fél hüvelyk mélyre minden felső sarokba.
 2. A falra erősítsen két EZ gipszkarton horgonyt, amelyekbe csavarokat csavaroztak a falon. Használjon buborékszintet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy egyenesen lógnak.
 3. Lógjon egy ablakkeretet közvetlenül az első fölé. A szárnyak hátulján lévő fúrt lyukak illeszkednek a csavarokra.

D-Ring stílusú akasztók és EZ gipszkarton horgonyok használata:

 1. Csatlakoztasson egy D-gyűrűs akasztót az ablakkeretek hátsó felső sarkához.
 2. Csatlakoztassa az EZ gipszkarton horgonyokat a falhoz csavarokkal.
 3. Helyezze a D-gyűrűket a csavarok fölé.

Dekoratív oromfal felakasztása:

 1. Helyezzen egy fűrészfogas képfogasztót az oromfal hátuljára, és akassza fel közvetlenül a felső ablakkeret fölé, hogy összekapcsolódjon.

Ötlet díszítése régi ablakok használatával egy mantelon:

Amikor ablakszárnyat használunk egy kandallón, nem akasztom fel őket. Vagy egyszerűen meghajolok, vagy egy állványba helyezem. Nézze meg ezt a bejegyzést arról, hogyan lehet egyszerűen elkészíteni a faállványt:

Hogyan adhatunk hatást dekoráláskor sok pénz elköltése nélkül? Használja újra a régi faablakokat, hogy egy nagy tükröt készítsen a bejáratnál, hogy üdvözölje családját és vendégeit.

Így nézett ki a tükör előző otthonom előterében.

Két régi fa ablakkeret a falon elhelyezve, hogy dekoratív tükör legyen.

Amikor a tóházba költöztünk, volt egy tökéletes fal hozzá, ezért egyszerűen ugyanúgy felakasztottam.

Ha a garázsában vagy az alagsorában van egy régi fa ablakkeret, amelyen van muntin, és dekoratív módon szeretné használni, menjen át Pinterest hogy kreatívabb ötleteket szerezzen arról, hogyan használhatja őket otthonában.

Ötletek arra vonatkozóan, hogyan lehet otthont díszíteni a régi ablakkeretek használatával.

Forrás link


16 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok