Hogyan kínálhat a Delta ‘Covid-mentes’ járatokat Európába?

Avatar Gadam | 2020.12.16. 30 Views 0 Likes 0 Ratings

30 Views 0 Ratings Rate it

Személy maszk egy repülőgépen, kézfertőtlenítő alkalmazása.  Magában van a sor.

Fénykép: EugeneEdge (Shutterstock)

Delta az most ajánlomkaranténmentes ” járatok Európába, melyik, merész mozdulattal ők is úgy számláznak „COVID-mentes”. Ha olyan könnyű lenne garantálni, hogy a koronavírus jajne legyen a repülőgép. A járatok tesztelési protokollt használnak a csökkentésére esélyeket hogy valaki COVID-vel teszi mégis a fedélzeten.

Eddig a légitársaság kettőt ajánl olyan útvonalakat, one innen Atlanta Amszterdamig és egyet Atlanta Rómába. Olaszország és Hollandia egyaránt karanténra kötelezi az utazókat, de megállapodtak abban, hogy az ilyen járatokkal az országokba belépő emberek megkerülhetik ezt a korlátozást.

Azt mondta, nbármelyik ország jelenleg engedélyezi a turisztikai utazást, így ezek a járatok törvényes munka-, iskolai vagy egészségügyi okok miatt utazhatnak.

A járatok teljes kapacitásnál kevesebbet fognak üzemeltetni, a középső ülések el vannak zárva, és a maszkot kötelezővé kell tenni. A Delta leírja az előrepülést tesztelési protokoll az alábbiak szerint:

A Delta COVID által tesztelt Atlanta és Róma közötti járatain való repüléshez az ügyfeleknek negatív tesztet kell végrehajtaniuk a COVID-19 szempontjából:

  • COVID polimeráz láncreakció (PCR) teszt, amelyet akár 72 órával az indulás előtt kell elvégezni
  • Gyors teszt az atlantai repülőtéren, beszállás előtt
  • Gyors teszt a Róma-Fiumicinóba érkezéskor
  • Gyors teszt Róma-Fiumicinóban az indulás előtt az Egyesült Államokba

Az ügyfeleket arra is felkérik, hogy az USA-ba való belépéskor adjanak meg információkat a CDC érintkezéskövetési protokollok támogatása érdekében.

A Delta jelentése szerint Georgia állam, valamint Hollandia és Róma kormánya megállapodott a jegyzőkönyvekben, és hogy a matematikai modellezés azt mutatja, hogy a COVID ilyen járaton való megfertőződésének kockázata csekély.

Ennek ellenére lehetetlen biztosítani, hogy egy járat valóban COVID-mentes legyen. Például a repülőtéren haladva ki lehet téve a COVID-nek, ebben az esetben nagy valószínűséggel negatív eredményt mutatna a gyorsteszteken.

Ez a lehetőség akkor is hasznos lehet, ha lényeges okokból kell utaznia, különösen akkor, ha nagy a kockázata. A Delta nem közölte, mi fog történni, ha lefoglalja a járatát, majd pozitív eredményt mutat a repülőtéren, vagy ha repül, majd leszálláskor pozitív.


Source link


30 Views 0 Ratings Rate it