Hogyan követhető nyomon a Mikulás ingázása az Északi-sarkról

Avatar Gadam | 2020.12.24. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a Hogyan követhetjük a Mikulások ingázását az Északi-sarkról című cikkhez

Fénykép: Ollyy (Shutterstock)

Nagy év volt a postai dolgozók és más kézbesítők számára. Nemcsak a világjárvány idején hoztak nekünk olyan dolgokat, amelyekre szükségünk van, hanem gondoskodtak a postánkról is a szavazólapok eljutottak a végső rendeltetési helyre, és most nagy mennyiségben mozgatják a Covid-19 védőoltás országon át.

Ma este még egy ember lesz odaküldve, mint általában, és elég hosszú az útja. Igen, a Mikulásról és az éves ingázásról beszélünk az Északi-sarkról és a világ minden tájáról.

És most, hogy Jolly Ol ‘Saint Nick megkapta az első adag oltást – jóvoltából Dr. Anthony Fauci, aki személyesen injekciózta– készen áll az utazásra, és kéménymilliókkal csúsztat le az emberek magánházaiba, ünnepi vidámságot terjesztve (de nem SARS-CoV-2). Annak ellenére, hogy tudjuk, a Mikulás valójában a városba érkezve Ön (vagy valaki, akit ismer) érdemes követni az útját és feltérképezni a fejlődését. Így teheti meg.

Hogyan követhető nyomon a Mikulás útja az Északi-sarkról

A legismertebb módszer a nagy srác fülének megtartására az észak-amerikai repülőgép-védelmi parancsnokságon (NORAD) keresztül Télapó Tracker. Évente egy éjszaka, a NORAD csapata azon felül, hogy a repülőgépeket figyeli egy esetleges nukleáris támadásért, élő információkat nyújt a Mikulás tartózkodási helyéről is.

Minden évben, mintegy 9 millió ember 200 országból hasznosítani ezt a szolgáltatást. Ha csatlakozni szeretne hozzájuk, látogasson el a dedikáltra A NORAD Santa Tracker webhely.

Vagy ha nincs ideje pazarolni egy képernyőt, letöltheti azt is a NORAD készség Amazon Alexa készülékért, és kérdezze meg: „Alexa, hol van a Mikulás?”

A Google felajánlja egy másik Mikulás követési lehetőség, amely visszaszámlálást nyújt a Mikulás várható érkezésére az Ön területére, valamint néhány játékot és egyéb ünnepi tevékenységet. Amellett, hogy szórakoztató dolog a gyerekekkel, a Mikulás nyomon követése szintén meggyőzheti őket arról, hogy ésszerű órákban feküdjenek le. Csak mondd meg nekik, hogy csak akkor tudja eljuttatni az ajándékaikat, ha már alszanak.


Source link


10 Views 0 Ratings Rate it